To je to što me zanima!

'Stižu mi razne ponude, život mi se promijenio u par dana'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako mu telefon neprestano zvoni, novi Mister Hrvatske odlučan je u tome da će se jednog dana baviti strukom, a želi upisati i fakultet. Ponosan je na svoju novu titulu
Vidi originalni članak

 Titula Mistera Hrvatske je jedna jako velika titula, to je titula najljepšeg zapravo. Ponosan sam na nju i ne mogu reći da mi ne laska. Mislim da ću se s tim svojim teretom dobro nositi, rekao nam je novi  Mister Hrvatske, Antonio Šincek (19).

Život mi se već u par dana promijenio. Ima tu svakakvih škakljivih pitanja i meni glupih tema, ali snalazim se. Dobivam razne pozive, ponude za posao - otkrio nam je Antonio, koji je završio medicinsku školu.

 - Planiram se baviti strukom, a u planu imam i ići na fakultet.  Želim stažirati jednu godinu, a to ću pokušati uskladiti sa svojom novom titulom - otkrio nam je Antonio.

Novi Mister u vezi je tri godine.

- Cura mi je podrška i ne vjerujem da će titula koju imam utjecati na našu vezu. Nije ljubomorna, ona je jedna razumna osoba. Zna da je sve ovo posao - tvrdi Antonio i priznaje da mu je bivši Mister, Vanja Grgec, dao savjete.

- Rekao nam je da se opustimo i budemo svoji, poslije izbora me nazvao i čestitao mi. Što se tiče ostalih mistera, čini mi se da se Dino Bubičić najviše istaknuo - izjavio je Antonio koji nije u najboljim odnosima sa svojim biološkim ocem.

- On spletom okolnosti nije mogao biti uz mene. Znate kako se kaže, ne može ti faliti nešto što nisi imao - iskren je bio Antonio koji je prvi tamnoputi mister Hrvatske.

- Ponosan sam na to. Mislio sam da se ne bih mogao probiti zbog boje kože, ali ovo je bilo jedno veliko iznenađenje -rekao nam je Mister Hrvatske te dodao da se za svjetski izbor još ne priprema jer nitko ni ne zna točan datum izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • vedran_zgb 09.07.2012.

    Ako će se snimati film o Sammiru jednog dana uvjeren sam da će ga on glumiti...:)

  • mila 19 09.07.2012.

    curu ćeš ostavit radi "odvojenosti",a plakat ćeš za godinu kad se vratiš u normalu i budeš jedno "malo obično drvo"..kao i svi prije tebe!

  • SekaAllTimeLow 08.07.2012.

    jedini dečko koji je na nešt ličio u cijelom tom izboru! oni drugi su samo isklesani, a face nikakve. ovaj mi je baš bombončić :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare