To je to što me zanima!

Stjepan Hauser nakon prijetnje na festivalu: Živi smo i zdravi

Violončelist kaže kako su u strahu od prijetnji, ali će unatoč svemu nastupiti na festivalu u Njemačkoj. On i Šulić su, kaže, spremni za sutrašnji koncert
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što je dvojac 2Cellos sišao s bine rock festivala ‘Rock am Ring’ u njemačkom gradu Nürburgu, policija je evakuirala ljude zbog terorističkih prijetnji.

- Nije nam uopće ugodno zbog svega što se događa u svijetu u zadnje vrijeme. Pogotovo na ovako velikim događanjima - kaže violončelist Stjepan Hauser (30). Dodaje kako su on i Luka Šulić (29) još živi i spremni za sutrašnji koncert ‘Rock im Park’ u istom gradu.


Iz policije je stigla potvrda da imaju konkretne dokaze koji upućuju na terorističke prijetnje. Desetak tisuća ljudi je u strahu, a s njima i ostali izvođači kao što su Liam Gallagher, Rammstein, In Flames, Rag’n’Bone Man i ostali.

- Za sada ide sve po planu. 2Cellose očekuje nastup i nadamo se da će proći sve u redu - kaže Miro Vidović, menadžer violončelista. Dvojac se veseli i skorašnjem povratku u Hrvatsku gdje nastavljaju turneju.

- Početkom srpnja smo u pulskoj Areni, a onda nas čeka još nastupa po svijetu - kaže Stjepan. Njegovom povratku se veseli i zaručnica Jelena Rozga (39).

Ona je na partyju Story Hall of Fame primila kipić za Stjepana i sebe kao ‘Najbolji celebrity par’. Violončelist nije došao zbog turneje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Splicanka'92 05.06.2017.

    Veseli se zarucnica......, a svi znamo da ona uziva s nekom curom dok je on s nekim deckom.

  • krao_sam_1 04.06.2017.

    E sad mogu mirno spavati kad je mauzeru dobro!

  • =DJ= 04.06.2017.

    Bokte danas svatko sebe naziva novinarom! Rock im Park je kažete u istom gradu, ma nemojte... Morana atlas u ruke sunce ti neškolovano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare