To je to što me zanima!

Stjepan Hauser objavio fotku s Kolindom: Ona je baš 'bomba'

Glazbenik se tek nedavno vratio s američke turneje, a svojim se pratiteljima odmah po povratku kući pohvalio luksuznom vilom u Istri koju je, kako kaže, uredio po vlastitom ukusu
Vidi originalni članak

Naša predsjednica je stvarno 'bomba', napisao je na društvenim mrežama violončelist Stjepan Hauser (32). Na Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj pozira s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović (50).

Posljednja objava oduševila je i njegove brojne pratitelje, a fotografijom s predsjednicom Hauser je dosad uspio 'skupiti' preko osam tisuća lajkova. 

- Imaš pravo, vaša predsjednica je stvarno prezgodna - samo je jedan od komentara Hauserovih pratitelja na društvenim mrežama. Člana dua 2Cellos na Instagramu prati više od 220 tisuća ljudi.

Stjepan se tek nedavno vratio s američke turneje, a svojim se pratiteljima odmah po povratku kući pohvalio luksuznom vilom u Istri koju je, kako kaže, uredio po vlastitom ukusu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Šef se vratio kući - napisao je ispod fotografija raskošnog doma. 

Iako je većina obožavatelja bila oduševljena, našli su se i oni koji glazbeniku zamjeraju na tome što umjesto biljaka, u njegovom dvorištu uglavnom prevladava trava i pješčani teren za odbojku. 

Osim odbojkaškog terena, Hauser na privatnom posjedu ima i veliki bazen u kojem se rado 'brčka', pogotovo u ljetnim mjesecima. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 08.03.2019.

    jakov na aparatima 😏😏😏

  • Wrazica. 07.03.2019.

    Rijecanke su lijepe zene nek pojedinci pricaju sto god zele, ali tako je ;)) a kuca (vila) mu je prva liga! Top! Bas me zanima kakav joj je interijer 😊

  • musakax 07.03.2019.

    Hahaaa, koje ponižvanje....ahahaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare