To je to što me zanima!

Što bi diva rekla? Lohan ispala bradavica dok je glumila Liz...

Za jednu od scena u biografskom filmu o Elizabeth Taylor, Lindsay Lohan nosi dekoltiranu i usku bijelu haljinu iz koje su joj umalo ispale grudi. To je nije uzrujalo
Vidi originalni članak

Mladu glumicu paparazzi neprestano prate pa su tako uspjeli zabilježiti i incident tijekom snimanja biografskog filma o Elizabeth Taylor. Lindsay Lohan (25) za jednu od scena nosila je dekoltiranu i usku bijelu haljinu iz koje su joj izvirile bradavice. Iako je primjetila što se dogodilo, glumica je dalje nastavila s radom. Zbog malog incidenta koji joj se dogodio uopće nije reagirala. 

Nevjerojatna sličnost Lindsay s Elizabeth

Za Elizabeth Taylor i Richarda Burtona govori se da su jedna od najvećih ljubavnih priča 20. stoljeća, a to će u biografskom filmu 'Liz and Dick' pokušati dočarati Lindsay Lohan i Grant Bowler. Prva službena fotografija koja reklamira film, koji se trenutačno snima u Los Angelesu, puštena je u javnost, a prikazuje Granta koji ljubi Lindsay po vratu. Fotografija je gotovo identična onoj Elizabeth i Richarda iz filma 'Comedians'. Kad joj je ponuđeno da utjelovi poznatu glumicu, Lindsay Lohan nije skrivala koliko je oduševljena. 

- Uvijek sam joj se divila i osjećala veliko poštovanje prema Elizabeth. Osim što je bila nevjerojatna glumica, bila je i nevjerojatna žena. Ponosna sam što je baš ja glumim - izjavila je Lindsay. 

Taylor i Burton 1964. godine vjenčali su se prvi put da bi se rastali 1974. godine. Svoju vezu započeli su dok su oboje bili u braku s drugim ljudima. Opet su se vjenčali 1975. godine, ali njihov drugi brak potrajao je samo godinu dana. Rastali su se već 1976. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • božemesvetisačuvaj 06.06.2012.

    otvorite rubriku 24porn za ovake stvari

  • registrykiller 05.06.2012.

    meni je ispala ...

  • pinkmode 05.06.2012.

    Jedva cekam da vidim taj film. Mislim da ce biti dobar. Lindsay je dobar izbor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare