To je to što me zanima!

Što god učinili, ne skrećite sa staze i nemojte pustiti zvuk

Njihov sluh je besprijekoran. Njihove su kandže oštre poput žileta. Zubi im mogu rasjeći čelik. Jedino što će vas spasiti od tih zvijeri jest život u apsolutnoj tišini
Vidi originalni članak

Budućnost koja nas čeka ponekad baš i nije sretna. U jednoj takvoj nesretnoj budućnosti su naš svijet zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Čovječanstvo je nestalo u trenu, tek s par preživjelih koji žive u danonoćnom strahu.

Jedna takva genijalna obitelj uspjela je preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu. Nakon već izgubljenog jednog djeteta, roditelji i njihovo dvoje preostale djece se bore s tugom dok se u isto vrijeme pripremaju za rođenje novog djeteta. Rođenje koje će privući... njih.

Režije ovog nadnaravnog trilera prihvatio se John Krasinski. Glumac ima i glavnu ulogu, a radio je i na scenariju sa Scottom Beckom i Bryanom Woodsom. Producenti su Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller. Uz Krasinskog u filmu glume i Emily Blunt, Noah Jupe i Millicent Simmonds.

'Mjesto tišine', u distribuciji Blitza, u kina dolazi u travnju 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DamTi18cm 02.01.2018.

    Ne znam zakaj bi itko ostao tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare