To je to što me zanima!

Što je to glumac Lance Reddick radio večer prije njegove smrti?

Prije četiri dana, u 60. godini preminuo je slavni glumac Lance Reddick te je otkriveno što je radio nedugo prije smrti, a njegova supruga je izrazila posebnu zahvalnost gaming zajednici
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Lance Reddick preminuo je 17. ožujka, a navodno je večer prije smrti igrao videoigre. Prema američkim medijima, glumac je preminuo prirodnom smrću, a govori se kako je obožavao igrati videoigre. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Horizon Zero Dawn' i 'Horizon Forbidden West' samo su neke popularne igre kojima je Reddick posudio glas, a najpoznatiji je po ulozi Commandera Zavale u serijalu igara 'Destiny'. Kako možemo vidjeti i na videu, glumac je obožavao i igrati 'Destiny'.

U 60. GODINI Preminuo glumac Lance Reddick

Prema tvrdnjama portala Dexerto, glumac je imao čak 2800 provedenih sati u 'Destiny' igri te da je večer prije nego je preminuo igrao upravo tu igru. 

Koliko je Reddick značio gaming zajednici govori činjenica da su se igrači okupili oko njegova lika unutar igre i odali mu počast nakon saznanja o njegovoj smrti.

Reddickova supruga Stephanie Reddick izrazila je zahvalnost na toj dirljivoj gesti. 

- Puno hvala tisućama ljudi koji igraju videoigru Destiny koji su odali Lanceu posebnu počast unutar igre. Lance vas je volio jednako kao što je volio igru Destiny - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare