To je to što me zanima!

Što joj je to s licem? Anjelica Huston pretjerala s kolagenom

Glumica je nedavno priznala da često odlazi na injekcije kolagena kako bi se riješila bora, ali i da je imala neugodna iskustva s ubrizgavanjem botoksa
Vidi originalni članak

Glumica je svoj novi izgled pokazala na promociji druge sezone NBC-jeve hit serije 'Smash' u Pasadeni. Čini se da je 61-godišnja Anjelica Huston nova žrtva kozmetičkih zahvata kojima se pokušava zaustaviti starenje. 

O tome svjedoče njezini napuhani obrazi i 'zaleđen' osmijeh. Glumica je nedavno priznala da često odlazi na injekcije kolagena kako bi se riješila bora. Priznala je i da nije obožavateljica botoksa otkako je nakon prvog podvrgavanja eksperimentalnom tretmanu prije šest godina, četiri dana poslije trpjela grozne glavobolje. Eksperiment s botoksom pošao je po krivu. Lice joj se 'zaledilo', što se njezinom suprugu nije nimalo svidjelo. Zbog toga su se žestoko posvađali. Anjelica danas ima prezategnuto lice jer je pokušavala popraviti štetu koja je nastala tada.  Ovakvi obrazi čest su rezultat kod osoba koje pretjeraju s takozvanim 'filerima' koji popunjavaju bore. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • kristach 08.01.2013.

    pari pingvin iz batmana!!!!!!!!!!!

  • katolik ispranog mozga 08.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Elizabeta Stojkova 08.01.2013.

    ja ne vidim koj mladeski izraz i lepota je htela da zadrzi ?!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare