To je to što me zanima!

Što si je to napravila od lica? Meg Ryan se smije kao Joker

Glumica na licu nema ni jednu jedinu boru, a usnice su joj toliko 'napumpane' da izgleda kao Joker kad se nasmije. Boji se starenja i želi zauvijek izgledati mladoliko
Vidi originalni članak

Slovila je za jednu od najljepših žena u Hollywoodu. Malo tko mogao je ostati ravnodušan kad bi se Meg Ryan (51) nasmijala i poigrala se svojim plavim uvojcima. Bila je simpatična i pomalo otkačena žena o kakvoj je sanjao svaki muškarac. Situacija je sad ipak malčice drugačija. 

Glumici se ne može osporiti da je, s obzirom na godine, i dalje dobro građena, no dovoljan je jedan pogled na njeno lice da se shvati da ne stari ni najmanje graciozno. Meg je bila na Taormina filmskom festivalu na Siciliji i sve okupljene šokirala svojim izgledom. 

Ryan na licu nema ni jednu jedinu boru, usnice su joj toliko 'napumpane' da izgleda kao Joker kad se nasmije. Prije četiri godine počela su šuškanja da se Meg boji starosti i da želi što duže izgledati mladoliko pa je otišla 'pod nož' kako bi očuvala ljepotu. 'Joker-osmjehom' i 'okamenjenim' licem sama potvrđuje glasine.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • arsta 22.06.2013.

    kakav malouman clanak, jos jedanu nizu upiranja prstau nekoga, doticnoj novinarki bi bilo bolje da se drzi svog izgleda

  • leonaleonic 22.06.2013.

    Nisu bore jedine koje pokazuju nečije godine. Meni ti "ispeglani" izgledaju još stariji - Nina Morić, Nicol Kidman, Ivana Banfić......

  • 21.06.2013.

    šteta, a bila mi je jedna od najdražih glumica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare