To je to što me zanima!

Što vas zanima o kandidatima za Miss i Mistera? Pitajte ih!

U ponedjeljak, 2. srpnja, u Zagrebu se održava jubilarni dvadeseti Izbor za Miss i Mistera Hrvatske. Pitanja za četvoro superfinalista postavaljaju čitatelji 24sata.hr!
Vidi originalni članak

Na našem portalu već smo predstaviti 12 finalistica i 12 finalista ovogodišnjeg Izbora za Miss i Mistera Hrvatske, a sada vam donosimo mogućnost da i vi sudjelujete u odluci o pobjednicima. 

Naime, preko 24sata.hr možete postaviti pitanje superfinalistima Izbora. Dvije djevojke i dva dečka koji prođu sve krugove izbora i ostanu pred žirijem u najužem izboru za pobjednike, odgovorit će na po jedno pitanje - i to upravo pitanje koje postave naši čitatelji. Možda vas zanima kako bi se ponašali u određenoj javnoj situaciji ili kako se ophode s medijima,kako pridonose zaštiti okoliša ili kakvo je njihovo stajalište o ekonomskoj krizi? Sva pristigla pitanja ćemo pregledati i odabrati četiri najbolja na koja će kandidati odgovoriti uživo na izboru 2. srpnja 2012. u Green Gold centru u Zagrebu. 

Pitanje superfinalistima postavite OVDJE. Čitatelji čija pitanja odaberemo ostat će anonimni te će na završnici izbora biti predstavljeni kao čitatelji portala 24sata.hr. Ukoliko vaše pitanje bude odabrano, o tome ćemo vas obavijestiti e-mailom. Vaša pitanja prikupljamo do 2. srpnja u 10 sati. 

Emitiranje završnice Izbora Miss i Mister Hrvatske  održati će se u nedjelju, 8.srpnja.2012. godine, na drugom programu Hrvatske radiotelevizije, s početkom u 20 sati. Nastupaju Maja Šuput, Ana i Mario Rucner i Wendy Robin te Jacques Houdek. I ove godine finale Izbora Miss i Mr Hrvatske 2012. voditi će renomirani voditeljski par Mirko Fodor i Daniela Trbović. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ZMIJA1 02.07.2012.

    pitanje za mistere: 1.Ko je bio prvi mister guza na SVIJETU? pitanje za misice: 2. Koliko se puta okrene Mjesec oko Zemlje?

  • lady Zokee 01.07.2012.

    Moj favorit od muških je Onaj zgodni, pismeni dečko.

  • lady Zokee 01.07.2012.

    Sve ide preko veze, potplaćivanja i uvijek pobijedi najgora i završi na zadnjem mjestu na izboru za Miss svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare