To je to što me zanima!

Stotine okupirale splitski hotel, žele statirati u 'Igri prijestolja'

Red za casting za statiste sezao je sve do prometnice, a gužva pred hotelom nije se smanjivala ni dva i pol sata nakon početka castinga. Svi žele biti statisti u seriji
Vidi originalni članak

Ni nesnosna vrućina nije spriječila Splićane da satima čekaju u redu za casting. Djevojke su morale doći bez šminke, a za muškarce je bilo poželjno da su sportske građe.

Čak 400 sretnika iz Splita imat će čast da statira u novoj sezoni “Igre prijestolja“. Prošetati kadrom u najpopularnijoj seriji današnjice do sada su mogli samo Dubrovčani. Ondje se serija snimala posljednje dvije godine. 

- Casting je počeo u 10 sati. Nasreću, mi smo došli ranije jer je ulaz ispred hotela ubrzo bio okružen ljudima sa svih strana. Kada smo napokon ušli unutra, slikali su nas i uzeli podatke. Nadam se da će mi se javiti i da ću biti dio serije - uzbuđeno je rekla čitateljica, djevojka koja se prijavila za statista.

Serija će se snimati na jesen, i to u Dubrovniku i Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • direktor 17.07.2013.

    šta stotine! bilo ih je dvjesto hiljada

  • wow_1 16.07.2013.

    Blago tebi Vila Amalko što si bila, ja bi sve dala da sam mogla ići, ali nažalost nisam.. Šmrc.. Morat ću pričekat iduću godinu, ako Bog da da snimanje bude opet kod nas, jer se ovakva prilika za sudjelovanje u ovakvoj predobroj seriji ne propušta, kao ni prilika za vidjeti te glumce koje obožavam, uživo...

  • vilaAmalka_1 16.07.2013.

    i ja išla se prijavit. ne znan šta ovi govore o toj časti da se prošetamo kadrom u seriji. ja samo došla pokušat zaradit šta novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare