To je to što me zanima!

'Strah me da u životu ne bude isto kao što je i u predstavi...'

Djeca lažu roditeljima o poslovima i na kraju se vrate kući, jer kako sam naziv predstave kaže - ‘Doma je najbolje’...
Vidi originalni članak

Priča je to o obitelji u kojoj je sve izvrnuto i sve što može krene krivo, opisao je Sreten Mokrović radnju predstave “Doma je najbolje”. Premijera bi trebala biti u nedjelju, 27. listopada. Po komadu Coline Serrenau (71), predstava je postala hit diljem svijeta. Ovu zagrebačku, nažalost, prate male nedaće. Premijera je već odgođena, a i sad s proba izostaje Anita Matić Delić (44), koja igra mamu.

- Nije ništa strašno, neka samo ozdravi. Za predstavu nema straha, sve je već dovoljno uvježbano - kaže Sreten Mokrović (62), koji u predstavi igra tatu. Problem u obitelji nastaje kad svi počnu pričati istinu. Pogotovo djeca.

- Ispada da svi žive u laži. Djeca pričaju o važnim poslovima, a zapravo ne rade. I onda se vraćaju doma, tamo je ipak najbolje. Svi mi kad-tad to shvatimo - kaže Sreten. Glumac je prije nekoliko godina ispričao kako je kao buntovni mladić napustio gimnaziju i upisao večernju školu. Naravno, majka mu to nije znala.

- Proleti mi to kroz glavu, da se nešto slično ne dogodi u stvarnom životu - kaže. U predstavi još glume Elizabeta Kukić, Damir Poljičak, Mia Anočić, Luka Petrušić, Matija Šakoronja...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare