To je to što me zanima!

'Strahovala sam da ću porod dočekati u podstanarstvu...'

Nataša u stanu, koji je kupila i preuredila prije dvije godine, živi sa suprugom Nenadom i sinom Tonijem (1). Par očekuje i drugo dijete, a termin im je u kolovozu
Vidi originalni članak

Nataša Janjić (38) jedna je od ljudi kojima su u Zagrebu uništeni stanovi nakon potresa. Dva mjeseca nakon glumica je na društvenim mrežama objavila kako se vratila u stan, ali je i otkrila kako je strahovala da će porod dočekati u podstanarstvu. 

- Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... Sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji. U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i 'oprosti', tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom. Divno se vratiti - napisala je Nataša. 

Prije dva mjeseca Nataša i njezin suprug, ortoped i traumatolog Nenad Medančić (36) objavili su fotografije i snimke iz stana na kojima pokazuju kakva je šteta nastala kod njih. 

- Kamen je samo kamen, stan samo stan i materijalno je zaista zanemarivo. Čuvajte svoje bližnje. Slušajte pravila kretanja i sve upute. Zapamtite da je onaj drugi neprijatelj još uvijek pred vratima. Kroz sve ovo zajedno - napisao je Nenad, aludirajući na situaciju oko korona virusa, koja se svakim danom sve više pogoršava. 

Nataša u stanu, koji je kupila i preuredila prije dvije godine, živi sa suprugom Nenadom i sinom Tonijem (1). Par očekuje i drugo dijete, a termin im je u kolovozu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dinamary 18.05.2020.

    Ja sam cijeli zivot podstanar nije me strah, a nju je strah. Razmazena.

  • 18.05.2020.

    Bitno da ona ima FJÄLLBO 🙄

  • SanjaVrban_1 18.05.2020.

    Kedna od antipativnih likova tj zena ,razorila brak covjeku sa 4 djece a sad izigrava patnicu ,a tko zna mozda joj se vrati sta je napravila...i drugi su bez krova nad glavom.pa ne kukaju jadni negu sute i pate

Komentiraj...
Vidi sve komentare