Obavijesti

Show

Komentari 22

'Strahovala sam da ću porod dočekati u podstanarstvu...'

'Strahovala sam  da ću porod dočekati u podstanarstvu...'
4

Nataša u stanu, koji je kupila i preuredila prije dvije godine, živi sa suprugom Nenadom i sinom Tonijem (1). Par očekuje i drugo dijete, a termin im je u kolovozu

VIDEO

Nataša Janjić (38) jedna je od ljudi kojima su u Zagrebu uništeni stanovi nakon potresa. Dva mjeseca nakon glumica je na društvenim mrežama objavila kako se vratila u stan, ali je i otkrila kako je strahovala da će porod dočekati u podstanarstvu. 

- Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... Sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji. U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i 'oprosti', tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom. Divno se vratiti - napisala je Nataša. 

Prije dva mjeseca Nataša i njezin suprug, ortoped i traumatolog Nenad Medančić (36) objavili su fotografije i snimke iz stana na kojima pokazuju kakva je šteta nastala kod njih. 

- Kamen je samo kamen, stan samo stan i materijalno je zaista zanemarivo. Čuvajte svoje bližnje. Slušajte pravila kretanja i sve upute. Zapamtite da je onaj drugi neprijatelj još uvijek pred vratima. Kroz sve ovo zajedno - napisao je Nenad, aludirajući na situaciju oko korona virusa, koja se svakim danom sve više pogoršava. 

Nataša u stanu, koji je kupila i preuredila prije dvije godine, živi sa suprugom Nenadom i sinom Tonijem (1). Par očekuje i drugo dijete, a termin im je u kolovozu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu