To je to što me zanima!

Strani mediji tvrde: Angelina je opet stala između Jen i Brada...

Aniston shvaća da su djeca Pittu na prvom mjestu, ali ne prestaje razmišljati o tome kako će sve to 'druženje' Angelinom utjecati na dinamiku odnosa između njih, koji je baš počeo ići u dobrom smjeru
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Jennifer Aniston (51) i njen bivši suprug Brad Pitt (56) odnedavno su postali bliski prijatelji, ali sad je to prijateljstvo na kušnji zbog situacije koja je zadesila svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jen i Brad susreli su se Oscarima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brad je navodno provodio vrijeme tijekom izolacije tako što je bio sa svojom djecom, tvrde američki mediji, a to znači da je 'surađivao' i sa svojom bivšom ženom, Angelinom Jolie (45).

Glumac je odlučio da će češće biti s Angelinom kako bi rješavali odmah sva bitna pitanja oko njihove djece, što je razljutilo Jennifer, piše Mirror. Izvor je ispričao kako je Jennifer mislila da napreduje u vezi s Bradom, ali onda se u sve uplela Angelina, ponovno. 

- Nema nikakve ljubavi između Jen i Ange, i nije tajna da one nikad neće biti prijateljice zbog burne prošlosti - kaže izvor. 

Brad je navodno riješio sve razmirice s Angelinom oko razvoda. 

- Nakon onakvog groznog prekida, stvari između Brada i Angeline su se vratile na svoje mjesto. Brad očito zna posložiti prioritete i na prvom mjestu su djeca. Ipak, takvo obnavljanje prijateljstva s Angelinom ostavlja na Jen dojam da je nepoželjna - ističe izvor i nastavlja:

- Shvaća ona da su djeca prva, ali ne prestaje razmišljati o tome kako će to sve s Angelinom utjecati na dinamiku odnosa između njih - zaključuje. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.06.2020.

    sto je sudjeno. nije izgubljeno... tako kazu.

  • kung fu panda 19.06.2020.

    Anđelina je avion za Aniston

  • 19.06.2020.

    Ženo ostavi na miru, ako je suđeno da budu zajedno bit će.

Komentiraj...
Vidi sve komentare