To je to što me zanima!

Stravično mršava Tara Reid ne prestaje šokirati obožavatelje

Glumici njezini fanovi umjesto komplimenata na društvenim mrežama pišu kako bi trebala više jesti jer izgleda premršavo. Zabrinuti su i za njezino psihičko zdravlje
Vidi originalni članak

Tara Reid (39) nastavlja šokirati svoje obožavatelje. Na društvenim mrežama pored svojih fotografija od fanova dobiva samo komentare u kojima izražavaju svoju zabrinutost za njezino zdravlje. Glumica voli pozirati u kupaćim kostimima, donjem rublju i kratkim haljinama koje samo dodatno ističu njezinu pretjeranu mršavost. 

'Izgledaš nezdravo', 'ozbiljno bi trebala više jesti', 'izgledaš anoreksično', 'nadam se da si psihički dobro, jer fizički izgledaš užasno loše ' samo su neki od komentara koje su joj uputili fanovi na društvenim mrežama. 

Zbog opsesije svojim izgledom Tara je 2004. bila žrtva nestručne liposukcije zbog čega joj je tijelo ostalo izobličeno, pogotovo trbuh. Daljnjim operacijama uspjela se vratiti u 'normalu'. Osim ožiljaka nakon te operacije ostale su i još neke posljedice. Tara se nikako ne može vratiti na normalnu tjelesnu težinu već pati od pretjerane mršavosti.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 12kamelia 09.01.2018.

    mije ugodno za oko prevelika težina, ali ni ova, koja je još gora...

  • Goon 30.11.2014.

    ja sam njezin obožavatelj i stvarno me ne prestaje šokirati. Po noći se budim od brige!

  • luka nola 29.11.2014.

    Ajme i ovo mi je bilo za laku noć.Sad čitavu noć neću oka sklopiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare