To je to što me zanima!

Stresan duel otkrit će tko će ući među top 10 kandidata: 'Neka se bore i neka bolji pobijedi...'

Dok će ostali kandidati, koji su već osigurali ulazak u top 10, sve promatrati s galerije, gledatelji će tijekom emisije u napetom iščekivanju ishoda duela imati priliku dati svoje mišljenje
Vidi originalni članak

Vrijeme je za novi MasterChef stres-test koji će biti potpuno drugačiji od dosadašnjih jer će se za ostanak u showu boriti samo dva kandidata – Antonia i Josip

Ishod večerašnjeg stres-testa otkrit će tko će zauzeti svoje mjesto među top 10 kandidata, a tko će zauvijek napustiti MasterChef.

POSVETILA SE SEBI Meri iz 'MasterChefa' pokazala transformaciju: 'Prežderavala sam se kao da sutra ne postoji'

Dok će ostali kandidati, koji su već osigurali ulazak u top 10, sve promatrati s galerije, gledatelji će tijekom emisije u napetom iščekivanju ishoda duela imati priliku dati svoje mišljenje.

Putem interaktivne platforme masterchef.hr/glasaj gledatelji će imati priliku izjasniti se tko zaslužuje ostati u showu.

'MASTERCHEF' Dominik osvojio karticu koja ga može odvesti do finala, Manuel: 'Ja ću biti njegov prvi izazivač'

Još će neko vrijeme od ispadanja biti siguran Dominik jer je svojim kuhanjem izborio jednu posebnu povlasticu. .

- Platinasta kartica donosi sreću i sigurnost, ali moraš ići u dvoboje, moraš je braniti, možeš je izgubiti i drugi te gledaju drugačijim očima - reći će Dominik koji i daje inzistira na tome da je upravo on 'kralj sifona', iako je Manuel krenuo oštro na tu titulu kao i na platinastu karticu.

No prije nego što njihovo nadmetanje dođe do punog izražaja, Josip i Antonia morat će pokazati tko od njih dvoje ulazi u top 10, a tko će se vratiti svojoj kući.

- Nemam određenog favorita. Neka se bore i neka najbolji pobijedi - kazat će Lara.

Prije odlaska u stres-test, Josip će pustiti suzu i reći da je to samo zato što mu je jako stalo. Stjepan će im priopćiti da ih čeka jedan potpuno drugačiji stres-test, odnosno da ih čeka natjecanje s profesionalnim kuharom.

Kako će to izgledati, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare