To je to što me zanima!

Student došao do predzadnjeg pitanja s dva džokera, pogađao pa 'fulao': Znate li vi odgovor?

Pitanje je glasilo: 'U kojem sportu bi njemački sportaši na Olimpijskim igrama osvojili najviše zlata za svoju zemlju?'. Među ponuđenim odgovorima bili su plivanje, veslanje, atletika ili konjički sportovi
Vidi originalni članak

U 'Kockarskom specijalu', odnosno posebnoj epizodi njemačke verzije kviza 'Tko želi biti milijunaš?' natjecao se student Janos Pigerl. U tom specijalu pobjednik osvaja dva milijuna eura, a Janos je 'proletio' kroz 13 od 15 pitanja i činilo se kako će s lakoćom doći do zadnjeg pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik Filipović napustio 'Potjeru' i vratio se 'Milijunašu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, predzadnje pitanje zadalo mu je probleme. Ono je glasilo: 'U kojem sportu bi njemački sportaši na Olimpijskim igrama osvojili najviše zlata za svoju zemlju?'. Među ponuđenim odgovorima bili su plivanje, veslanje, atletika ili konjički sportovi. 

Na tom pitanju Janos je na raspolaganju imao dva džokera. Iskoristio je džoker pola-pola te odgovorio da je riječ o veslanju, što je bilo netočno.

Ispravan odgovor bila je atletika te je Janos 'prokockao' priliku da dođe do milijuna. 

TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ? Odustao na pitanju za 250.000 kuna, a znao je točan odgovor

Glavno pravilo 'Kockarskog specijala' glasi da ako natjecatelj pogrešno odgovori na pitanje, automatski pada na 1.000 eura, odnosno ne postoje pragovi kao inače u kvizu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mama2misa 18.01.2021.

    Kada pisete clanak mogli ste barem tocno prevesti pitanje na kvizu..Pitanje nije u cemu su osvojili najvise medalja nego je pitanje glasi: U kojem sportu bi najvjerovatnije njemacki sportasi osvojili najvise medalja za svoju zemlju??

  • Leotihid1 18.01.2021.

    Samo oni znaju zasto brane komentare o migrantima. Uostalom kamp treba isprazniti i poslati ih u njivhove maticne drzave da se nikada vise ne vrate.

  • mr.Tromb 18.01.2021.

    U kampu Lipa na sjeverozapadu BiH ... koji je još uvijek bez tople vode, bez grijanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare