Obavijesti

Show

Komentari 43

Odustao na pitanju za 250.000 kuna, a znao je točan odgovor

Odustao na pitanju za 250.000 kuna, a znao je točan odgovor
6

Trinaesto pitanje Dušku je donijelo probleme. Nije bio siguran u odgovor, a nije imao više ni džokera jer je sva tri iskoristio na prethodnim pitanjima. Odustao je, uzeo 125.000 kuna i bezbrižno rekao 'Izaija'. Odgovor je bio točan

VIDEO

U novoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš', voditelj Tarik Filipović predstavio je potencijalne milijunaše. Da bi sjeli nasuprot njemu morali su poredati prva četiri stupnja Beaufortove ljestvice (tišina lahor, povjetarac, slab vjetar). Najbrži prst imao je Krešimir Domazet iz Sinja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:01

Džoker 'pola-pola' iskoristio je na pitanju: 'Što je imao mitološki kralj Augija?', a ponuđeni odgovori bili su: 3000 gradova, 3000 ljubavnica, 3000 goveda i 3000 brodova. Točan odgovor bio je 3000 goveda, Krešimir je ponudio točan odgovor i nastavio s igrom. Time je 'imao' 16.000 kuna i još dva džokera.

Muke mu je stvaralo i pitanje 'Koju je maksimu u eseju iz 1748. prvi upotrijebio Benjamin Franklin?'. Upitao je znalce, rekli su mu da je točan odgovor 'Vrijeme je novac'. Domazet ih je poslušao i tako je dobio došao do 32.000 kune. E, ali tu je zakazao. Nije znao koje je automobile dizajnirao Flaminio Bertoni. Rekao je 'fiću i tristaća', a točan odgovor bio je 'spaček i žaba'. 

Nasuprot Tariku zatim je sjeo Duško Lakić iz Zadra. Rekao je odmah da neće okolišati već će ubrzo nakon pročitanog pitanja nuditi odgovor. Toga se i držao. Malo je zapeo na pitanju 'Hrvatska je na Eurosongu dvaput bila...', a ponuđeno je bilo: prva, druga, treća i četvrta. Duško je bez upotrebe džokera rekao da je točan odgovor četvrta i nastavio dalje borbu za veliki iznos. 

Džoker zovi iskoristio je na pitanju 'U Bakru je 2005. srušen 250 m visok dimnjak ugašene...', a prijatelj mu je rekao da je 95 posto siguran da je točan odgovor koksara. I bio je u pravu. 

Nije bio siguran ni oko pitanja 'Čiji je ministar obrane 1985. podnio ostavku uslijed skandala izazvanog potonućem Greenpeaceova broda 'Rainbow' Warrior?'. Iskoristio je džokera pola-pola, čime su mu ostali odgovori britanski i francuski. Lakić se odlučio za 'francuskog' i tako osvojio 32.000 kuna. 

Mučilo ga je i 11. pitanje za 64.000 kuna, a ono je glasilo: 'Kakav će biftek zatražiti gurman kojemu 'rare' nije dovoljno sirovo?'. Pitao je znalce, a oni su rekli 'blue rare'. 

Iskoristila je sve džokere na pitanju o Coco Chanel, Tarik bio u nevjerici: Zašto niste slušali?!
Iskoristila je sve džokere na pitanju o Coco Chanel, Tarik bio u nevjerici: Zašto niste slušali?!

Zapeo je na 13. pitanju za 250.000 kuna. Ono je glasilo: 'Tko prorokuje: 'Vuk će prebivati s jagnjetom, ris ležati s kozlićem, tele i lavić zajedno će pasti, a djetešce njih će vodit'? Na ovom pitanju Duško je odustao, u džepu ima 125.000 kuna, a onda je rekao odgovor za koji je mislio da je točan - Izaija - i bio je u pravu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane