To je to što me zanima!

'Studio 45' proslavio je drugi rođendan u društvu zvijezda

U zagrebačkom klubu Pepermint s glazbenicima, političarima, stilistima i drugim poznatim licima Antonija Mandić proslavila je drugi rođendan svog TV showa
Vidi originalni članak

Antonija Mandić proslavila je drugi rođendan svog “Studija 45” u zagrebačkom klubu Pepermint s glazbenicima, političarima, stilistima i drugim poznatim licima koje je ugostila u emisiji. Mnogi su joj donijeli cvijeće, a s najvećim buketom stigao je Nadan Vidošević. 

- OK, sad mogu doma, ovo je sigurno vrhunac večeri za mene - rekla je nasmijana Antonija s rukama punim Vidoševićeva cvijeća. 

Iako voli ženama poklanjati cvijeće i često to radi, predsjednik Hrvatske gospodarske komore nema "svoju" cvjećaricu. 

- To ovisi od prilike do prilike, kako naletim - rekao je Vidošević koji se u Pepermintu najviše družio s Ćirom Blaževićem. Za razliku od premijera Zorana Milanovića, guvernera HNB-a Borisa Vujčića i moćnog poduzetnika Emila Tedeshija, Vidošević ipak nije "dečko iz Peperminta". 

- Prvi put sam ovdje. Možda opet dođem ako me netko dovede. Sam ne idem nigdje - rekao je dobro raspoloženi Vidošević. 

Violončelistica Ana Rucner povela je brata Marija, koji već 15-ak godina ima frizuru poput Mohikanca – dugu pletenicu na vrhu glave i ostatak izbrijan. 

- Ošišao bih pletenicu kad bi se ljudi vratili pravim vrijednostima - rekao je Mario, koji se također bavi glazbom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • no angel 14.02.2013.

    Rtl ima daleko najgore voditeljice. Nijedna tv nema toliko iritantnih faca ko ovi.

  • WOMANIZER 14.02.2013.

    meni je o.k. i briga me kaj vi mislite!

  • magdallenaa 14.02.2013.

    na stranu njen izgled...ona jednostavno ne zna voditi emisiju...to cerekanje bezveze, pa upadi, pa svaka druga rijec "salim se"...ne znam...ja ne mislim da se tako vodi emisija...ponekad pogledam jer mi je tema ili gost zanimljiv ali ona to zbilja ne vodi dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare