To je to što me zanima!

Styles je željan seksa: Samo dvije osobe odveo je u krevet

Svakako sam spavao s manje od sto žena. Ma dobro, broj je manji i od 50, rekao je pjevač boy benda One Direction kojeg je pitanje zbunilo pa se i zacrvenio
Vidi originalni članak

Iako se predstavlja kao veliki zavodnik i otrov za žene, Harry Styles (19) otvorio je dušu u intervjuu za britanski časopis GQ i izjadao se da uopće nema velikog iskustva u krevetu.

- Svakako sam spavao s manje od sto žena. Ma dobro, broj je manji i od 50 - rekao je pjevač boy benda One Direction. Kad su ga novinari pritisnuli inzistirajući da im kaže koliko je ljubavnica imao, Harry se zacrvenio i zbunio.

- Stjerali ste me u kut! Neka vam bude, seksao sam se samo s dvije osobe. To je moj odgovor. Iščitajte iz toga što god želite - ispalio je. 

Nije precizirao je li riječ o djevojkama ili mladićima, što je potaknulo šuškanja da je gay. Harry nije htio ni reći je li jedna od osoba pjevačica Taylor Swift (23), s kojom je bio u vezi dva mjeseca. Ostavila je Casanovu jer ga je uhvatila kako se ljubi s drugom. Styles je pak rekao da mu je Taylor dosadila jer je bila aseksualna.      

Idi na 24sata

Komentari 30

  • love3333 05.08.2013.

    joj dajte! oko svega radite skandal! wau-spavao je sa dvije cure i odma je gay -.- dečko pazi,a ne ko ovi naši lokalni dečki-samo gledaju di će koju iskoristit! -.-

  • Directioner 4 life 05.08.2013.

    Budem ja došla ako je Styles željan sexa :D

  • stmagnifica 05.08.2013.

    a jeste jadni sta pisete,,,OMG!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare