To je to što me zanima!

Styles mora vježbati: Jedna noga mu je kraća od druge

Balet mu nije bio muževan. Izgledao si je smiješno, rekao je pjevačev prijatelj. Dodaje da je Harryju nakon nekoliko mjeseci pilatesa puno bolje te se više ne drži toliko pogrbljeno
Vidi originalni članak

Pjevaču One Directiona jedna je noga za 1,27 centimetra kraća od druge. Nema problema s odjećom već s jakim bolovima u leđima. Obožavatelji su primijetili da više ne može toliko skakati na bini.

Harry Styles (22) dugo je ignorirao bol i loše držanje, no ipak se odlučio pokrenuti. Prvo je krenuo na balet, isprobao je i jogu, no najviše mu odgovara pilates.

- Balet mu nije bio muževan. Izgledao si je smiješno - rekao je pjevačev prijatelj. Dodaje da je Harryju nakon nekoliko mjeseci pilatesa puno bolje te se više ne drži toliko pogrbljeno.

- Bio je zadivljen rezultatima. Da se nije pokrenuo, stanje bi mu se zasigurno pogoršalo. Tada mu nijedna tableta protiv bolova ne bi pomogla - rekao je prijatelj. 

Harryju je doktor rekao da vježba minimalno jednom na tjedan. Ide u pilates studio u Londonu, a s njim vježba i nogometaš Tottenham Hotspura, Harry Kane (22). Zbog gustog rasporeda, britanski pjevač zna preskočiti pilates, no zatim ga bol natjera na nove sate znojenja. 

Styles se nakon pauze od rada u bendu One Direction, okrenuo solo karijeri. Stalno je u studiju te priprema nove pjesme za svoj prvi solo album.

- Sretan sam jer su obožavatelji ostali uz mene. Kao i u One Directionu i sada u pjesmama dajem cijeloga sebe - rekao je Harry. Dodaje da se nada da će i u starosti moći izdržavati ovaj tempo.

- Uvjerio sam se da je zdravlje zaista najbitnije. Ne mogu zamisliti da više ne divljam na pozornici. To ne bi bilo to - zaključio je Styles.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 03.04.2016.

    au čak 1,27cm,,,joj bože oko čega vi pravite senzacije...

  • bree77 03.04.2016.

    svaki drugi covjek ima duzu jednu nogu od druge...nista nova....atlas profilax i rjeseno...

  • kung fu panda 03.04.2016.

    koliko ja znam muškarcima je jedna noga uvijek kraća s obzirom da uvijek govore da imaju tri noge :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare