To je to što me zanima!

Sud obustavio postupak Marka Grubnića protiv Ciganovića...

Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe, rekao nam je Neven Ciganović
Vidi originalni članak

Općinski kazneni sud u Zagrebu obustavio je kazneni postupak protiv Nevena Ciganovića (48) na temelju privatne tužbe Marka Grubnića (38) za uvredu i klevetu zbog čega ga je sud mogao kazniti 'globom' i do 360 dnevnih dohodaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grubnić je podneskom predanim sredinom veljače odustao od tužbe te je sud u ponedjeljak 8. ožujka, na Dan žena, obustavio postupak. Kako se u medijima isticalo, Grubnić je i prije namjeravao tužiti Ciganovića, no tužbu je podnio lani u veljači.

- Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe - rekao nam je Neven Ciganović nakon što ga je vijest o tužbi zatekla u Beogradu gdje je snimao reality show 'Parovi'.

Ciganović se nije previše uzrujao zbog Grubnićeve tužbe.

- Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj - zaključio je Ciganović. 

KAZNENI SUD U ZAGREBU Grubnić je tužio Cigija za uvredu

Marko Grubnić i Neven Ciganović tijekom godina više puta su se svađali i mirili, no definitivno je 'puklo' prije nekoliko godina, kad je Ciganović iskomentirao Grubnićevu majku Branku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • skija 08.03.2021.

    Gdje su ona dobra stara vremena kada su se p..... skrivali inače bi dobili po p.... !

  • Hrvat u metropoli 08.03.2021.

    Definitivno sam na Grubnećevoj strani. Uvijek britkog jezika, bistrog uma, kaže sve što je točno, lako je razunljiv. Šteta što se ne misli kandidirati za gradonačelnika Zagreba. Dobio bi definitivno moj glas.

  • 08.03.2021.

    Pričaju dvije plastike, hajmo se stopit jedna s drugom

Komentiraj...
Vidi sve komentare