Show

Komentari 13

Sud obustavio postupak Marka Grubnića protiv Ciganovića...

Sud obustavio postupak Marka Grubnića protiv Ciganovića...

Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe, rekao nam je Neven Ciganović

Općinski kazneni sud u Zagrebu obustavio je kazneni postupak protiv Nevena Ciganovića (48) na temelju privatne tužbe Marka Grubnića (38) za uvredu i klevetu zbog čega ga je sud mogao kazniti 'globom' i do 360 dnevnih dohodaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grubnić je podneskom predanim sredinom veljače odustao od tužbe te je sud u ponedjeljak 8. ožujka, na Dan žena, obustavio postupak. Kako se u medijima isticalo, Grubnić je i prije namjeravao tužiti Ciganovića, no tužbu je podnio lani u veljači.

- Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe - rekao nam je Neven Ciganović nakon što ga je vijest o tužbi zatekla u Beogradu gdje je snimao reality show 'Parovi'.

newyorker

Ciganović se nije previše uzrujao zbog Grubnićeve tužbe.

- Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj - zaključio je Ciganović. 

Marko Grubnić i Neven Ciganović tijekom godina više puta su se svađali i mirili, no definitivno je 'puklo' prije nekoliko godina, kad je Ciganović iskomentirao Grubnićevu majku Branku.

Najčitaniji članci