To je to što me zanima!

Jurilj i Mia na devama dojahali na svoje vjenčanje u Marakešu

Naša veza je ozbiljna, inače ne bismo živjeli zajedno i davali izjave za medije, a kad je nešto ozbiljno, onda ni brak nije tabu, rekao je nedavno poduzetnik
Vidi originalni članak

Dragan Jurilj nedavno je potvrdio da je godinu dana u vezi s.Mijom Franić. Splićanka, koja je 2011. proglašena najljepšom Hrvaticom, nije ga osvojila samo ljepotom.

- Naša veza je ozbiljna, inače ne bismo živjeli zajedno i davali izjave za medije, a kad je nešto ozbiljno, onda ni brak nije tabu - zaključio je poduzetnik koji se 2015. razišao od dugogodišnje partnerice Sunčice Lalić s kojom ima devetogodišnjeg sina Ariena.  

Da misli ono što govori, Jurilj je sada i dokazao. Naime, on je sa svojom odabranicom u egzotičnom Marakešu razmijenio bračne zavjete. Za Tportal su podijelili djelić velikog i važnog dana u svojim životima.

- Obišao sam cijelu tu zemlju. Upoznao sam kulturu Maroka, njihove običaje te stekao i prijatelje. Mia je također ljubiteljica egzotičnih destinacija, tako da smo se brzo složili da je Maroko idealna lokacija za taj naš svečani dan - ispričao je presretni mladoženja te opisao kako je izgledala cijela ceremonija.

- Dvije deve su nas dovele na vjenčanje, nosači Amaria su na svoj tradicionalan način nosili mladu do mene, sve to uz pratnju svirača Dakka Trumpets, glazbenika Gnawa Sahara, Trija Andaluzija i trbušnih plesačica. Nakon završene ceremonije vjenčanja Mia se presvukla u njihovu tradicionalnu odjeću kaftan i uz pomoć kane napravila i privremenu tetovažu na ruci. Izvrsno se uklopila u cijeli taj ambijent, izgledala je tamo kao pravi anđeo - dodao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Papatest 08.04.2017.

    Poduzetnik,alter ego gen.Zagorca

  • Jersey 08.04.2017.

    P r e s e r a v a nj e

  • jozo biber 07.04.2017.

    u pomanjkanju događaja razmišljam da opi..dim plavu crtu po zidu u dnevnom boravku

Komentiraj...
Vidi sve komentare