To je to što me zanima!

Sudionica nasrnula na bivšeg: 'Ovo će biti prva reality smrt'

Nakon što je Jelena napustila luksuznu volu, Ivan je bez srama plakao za stolom pred svojim cimerima. Bivša natjecateljica prije nekoliko dana šokirala je publiku nakon što je Marinkoviću uputila brojne prijetnje
Vidi originalni članak

Nakon još jednog žestokog obračuna, bivši ljubavnica ljubavnica reality igrača Ivana Marinkovića, Jelena Ilić diskvalificirana je iz srpskog showa 'Parovi'. 

Jelena već mjesecima psihički i fizički maltretira bivšeg dečka, a ovaj put produkcija je odlučila reagirati. Osim što mu je uništila majicu, Ilićka ga je svom snagom grebala po tijelu i licu, a krvavog Marinkovića zaštitari su odveli u izolaciju. 

Nakon što je Jelena napustila luksuznu volu, Ivan je bez srama plakao za stolom pred svojim cimerima. Bivša natjecateljica prije nekoliko dana šokirala je publiku nakon što je Marinkoviću uputila brojne prijetnje. 

- Ubit ću te, klošaru. Sanjam kako ti je smrskana glava. Imam rane na rukama i nogama, imaš žensko dijete, znaš kako se to vraća. Ja ću ti biti najstrašniji sud. Ja ću te ubiti i to će biti prva reality smrt. Unakazit ću te pa ćeš morati na plastičnu operaciju. Nemoj mi se obraćati, bolesniku - vikala je Jelena. 

Cijelu akciju bezbrižno su promatrali i Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božića (74) koji u posljednje vrijeme imaju i svojih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkako su ušli u srpski reality show 'Parovi', Milijana je sve više ignorirala svoj zaručnika, a pažnju posvećivala bivšem političaru Aleksandru Požgaju (35). Milojko je s vremenom sve više bjesnio jer se njegova mlada partnerica tako ponaša pa u jednom trenutku više nije mogao držati osjećaje i misli za sebe. 

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mexpert 24.06.2019.

    Neizmjerno vazna informacija za opstanak svijeta

  • provokator_ 17.06.2019.

    Jao bre udario grom u halu pionir zaustavljena utakmica večitih rivala partizana i zvezde...

  • burky1990 17.06.2019.

    Odlican clanak. Sad mi je lakse. Mogu mirno spavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare