To je to što me zanima!

Sudionici Farme: Deena je Nova TV izbacila prevarom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevač je ispao nakon što je odustao na testu izdržljivosti jer je Boris od njega teži 20 kilograma. Farmeri tvrde da se u igri testirala snaga...
Vidi originalni članak

Nakon što je Deen ispao farmeri su se u 1 sat ujutro u subotu okupili za stolom i zaključili da ga je Nova TV iz showa izbacila prevarom. Za ostanak u showu borili su se Boris Kosmač i Fuad Backović Deen, koji su se natjecali u testu izdržljivosti. Deen je odustao jer tvrdi: "Kosmač je od mene teži 20 kilograma".
- Osamnaest godina se bavim sportom i znam što je izdržljivost, što je snaga, a što je znanje. Ne možeš mi podvaliti snagu pod izdržljivost. Deen bi se mogao žaliti i uzeti nekog profesora koji se razumije u te pojmove i tužiti ih (Novu TV) - kazala je Dvina.
Drviš je podržao bivšu miss sporta i rekao da ako Nova TV ne emitira ovo što oni sada pričaju, on će u emisiji uživo reći kako način na koji je Deen ispao nije u redu.
- Ako će se ovo opet ponoviti, ja se više ne mislim igrati, ili će biti po pravilima ili nikako. Ja zahtijevam sastanak s produkcijom, ovo nije po pravilima - ljutita karatašica rekla je ostalim farmerima.
Ostali sudionici showa složili su se s njom.

NOVA TV: SVE JE BILO PO PRAVILIMA
Produkcija Farme drži se svih pravila formata, koja nalažu da se dvoboj sastoji od tri igre - snage, znanja i izdržljivosti. Natjecatelji su upoznati s tim pravilima. Drugi dualist mora sam procijeniti protivnika i odabrati jednu od te tri igre, kažu s Nove TV.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • afrodita73 18.03.2008.

    GLEDALA SAM VIDEO I PODRŽAVAM IH U CJELOSTI I NIJE IM TREBALO DA ODABERU POVLAČENJE KONOPCA MUHE I SLONA U KOME JE DEEN MUHA A BORIS SLON. NIJE FER DEEN JE BIO DOBAR I JA SAM ZATO DA GA NOVA VRATI U FARMU I ISPRAVI GREŠKU SAMO SE PITAM NA KOJI ĆE NAČIN OSTALI KANDIDATI BITI IZBAČENI. AKO ĆE NA OVAKAV JEFTIN NEKA ODMAH ODUSTANU!!!!!!!! TUŽI NOVU DEEN !!!!!!!!!!!

  • Gnome 17.03.2008.

    Sarma!

  • rođo1 16.03.2008.

    ma naravno.dasu tebe u životu jebale neke stvari nebi ti tako pričao.zahvaljujući tebi isličnima u večerašnjem dnavniku se vidjelo kosmo panam presjednik,min.primorac,min.kosor i još mnogi drugi nose židovske kape dok ti nesmiješ jasno reći dasi hrvat u hrvatskoj,ako ti to uopće jesi.smatram ako su došli tu u igru da treba da poštuju pravila igre a ne prodavat tu neke baliske fore a možda pojeo više svinjski šnicli nego ja i ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare