To je to što me zanima!

Šukerova bivša ponovno ljubi, pomirila se sa zaručnikom

Bralo se u četvrtak navečer na Instagram profilu pohvalila putovanjem u Beograd. Odmah prvu noć je s prijateljima, među kojima je bila i srpska pjevačica Ana Nikolić, otišla u noćni izlazak
Vidi originalni članak

Pjevačica i bivša kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (28) ponovo ljubi i to u Beogradu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristina se prije nekoliko mjeseci povukla s društvenih mreža, a najveći razlog tomu bile su propale zaruke s bivšim misterom turizma Matejom Cvitanovićem (27). Iako nikada nije bilo potvrđeno, šuškalo se da je prekidu zaruka kumovao odnos atraktivne plavuše i našeg tenisača Borne Ćorića (24). Ipak, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Kristina i Matej su se pomirili. 

Nova ljubav? 

Bralo se u četvrtak navečer na Instagram profilu pohvalila putovanjem u Beograd. Odmah prvu noć je s prijateljima, među kojima je bila i srpska pjevačica Ana Nikolić, otišla u noćni izlazak. Ekipa je prvo bila u koktel baru, a zatim u noćnom klubu. 

GDJE JE NESTALA? Nakon Šukera i propalih zaruka s misterom, Kristina je s novim potezom iznenadila mnoge...

Sudeći prema Instagram storyjima, dobro su se zabavili, a Kristina je tijekom noći objavila i videozapis na kojemu ljubi misterioznog muškarca, za kojeg se kasnije ispostavilo da je Matej. 

Inače, zgodna Kristina široj javnosti je poznata po ljubavnoj vezi s Davorom Šukerom, zbog čega su je mnogi i etiketirali kao 'Šukerovu bivšu', što njoj nije smetalo. U petak poslijepodne Kristina se pohvalila fotografijom iz Beča, na kojoj se pozirala s Matejem. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 14.01.2022.

    Uvijek će ostati Šukerova bivša.

  • axl44 14.01.2022.

    majketi mile, i ova je pjevačica 🤣🤣🤣 gdje samo čupate te sve pjevačice, da mi je znati 🤣🤣🤣🤣🤣

  • 25__sati 14.01.2022.

    Dokle god ovakve starlete budu ispred mladih obrazovanih i pametnih ljudi u vašim tekstovima,šaljete poruku da je bolje naslikavati se nego posvetiti znanju,a time svi portali su u biti u domeni trasha.A i novinari koji se bave ovakvim temama bi se trebali zapitati što uopće rade u toj profesiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare