Show

Komentari 18

Šukerova bivša ponovno ljubi, pomirila se sa zaručnikom

Šukerova bivša ponovno ljubi, pomirila se sa zaručnikom

Bralo se u četvrtak navečer na Instagram profilu pohvalila putovanjem u Beograd. Odmah prvu noć je s prijateljima, među kojima je bila i srpska pjevačica Ana Nikolić, otišla u noćni izlazak

Pjevačica i bivša kraljica Hrvatske, Kristina Bralo (28) ponovo ljubi i to u Beogradu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Kristina se prije nekoliko mjeseci povukla s društvenih mreža, a najveći razlog tomu bile su propale zaruke s bivšim misterom turizma Matejom Cvitanovićem (27). Iako nikada nije bilo potvrđeno, šuškalo se da je prekidu zaruka kumovao odnos atraktivne plavuše i našeg tenisača Borne Ćorića (24). Ipak, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Kristina i Matej su se pomirili. 

Nova ljubav? 

Bralo se u četvrtak navečer na Instagram profilu pohvalila putovanjem u Beograd. Odmah prvu noć je s prijateljima, među kojima je bila i srpska pjevačica Ana Nikolić, otišla u noćni izlazak. Ekipa je prvo bila u koktel baru, a zatim u noćnom klubu. 

Sudeći prema Instagram storyjima, dobro su se zabavili, a Kristina je tijekom noći objavila i videozapis na kojemu ljubi misterioznog muškarca, za kojeg se kasnije ispostavilo da je Matej. 

Inače, zgodna Kristina široj javnosti je poznata po ljubavnoj vezi s Davorom Šukerom, zbog čega su je mnogi i etiketirali kao 'Šukerovu bivšu', što njoj nije smetalo. U petak poslijepodne Kristina se pohvalila fotografijom iz Beča, na kojoj se pozirala s Matejem.