To je to što me zanima!

Šulić u karanteni svira i vježba sa svojom djecom svaki dan...

Violončelist je prilikom rođenja kćeri Hane rekao kako je imati kćer neopisiv osjećaj za bilo kojeg oca, a njegov stariji sin Val jako pazi na mlađu sestru. Vrijeme u karanteni Luka posvećuje upravo svojoj djeci
Vidi originalni članak

Izolacija za vrijeme pandemije korona virusa nije zaobišla ni violončelista Luku Šulića (32). Ako je suditi po društvenim mrežama, i dalje se bavi glazbom i vrijeme provodi sa svojom djecom: sinom Valom (3) i kćeri Hanom (1). 

Na Instagramu je objavio video kako vježba, i to ni više ni manje, nego s djecom u naručju. Luka ima osmijeh od uha do uha. 

 

Njegova supruga Tamara jednom je prilikom za  Story otkrila kako bi mogla imati još petero djece ako bi joj svaki porođaj prošao tako lako kao što je to bilo u slučaju s malenom Hanom. Nedavno je i Luka objavio fotografiju na kojoj pozira zagrljen s kćeri, i napisao kako mu je to najljepši osjećaj na svijetu. 

Kaže kako je kćer nešto posebno za svakog oca, a osjećaj kada ju je prvi put primio u ruke ne može riječima opisati. 

- Val jako mazi i pazi svoju mlađu sestricu. Svako dijete priča je za sebe, ali naravno da nam puno pomaže iskustvo koje smo stekli s našim prvorođenim sinom. No kako smo dobili curicu, neka su stvari ipak drukčije - rekao je Luka.

Par je u vezi od 2015. godine, vjenčali su se 7. srpnja 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji, a prvo dijete, sina Vala, dobili su prije tri godine.

- Upoznali smo se prije tri godine u Mariboru. Stjepan je u to vrijeme ozlijedio vrat pa smo morali prekinuti turneju i nakon pet godina napokon sam imao mjesec dana samo za sebe. Otišao sam kući u Maribor i u jednom izlasku preko prijatelja upoznao Tamaru. Naposljetku smo u razgovoru shvatili da smo kao djeca živjeli u istoj ulici - ispričao je violončelist koji je rođen u Mariboru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare