To je to što me zanima!

Šumadinac je internetski hit: Preživio sam tri kliničke smrti

Mogu predvidjeti nečiju bolest i pet do sedam godina unaprijed. Zbog toga su me proglasili 'živim skenerom Balkana', rekao je Šumadinac koji se predstavlja kao ezoteričar i parapsiholog
Vidi originalni članak

Zoran Petrović Šumadinac podigao je 'prašinu' na internetu pjesmom 'Autotune' koju je za mjesec dana pregledalo više od sedam milijuna ljudi. Mnoge je nasmijao specifičnim plesnim pokretima, a stihovi 'Donosim odluke da plivam sad kroz oblake, tako u nedogled, tako u nedogled...' zaživjeli su kao internetska šala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski pjevač pop-folka iz Gornjih Milanovca najavio je početkom tjedna dolazak u Zagreb gdje će u petak nastupati u noćnom klubu Ritz.

Osim što se bavi pjevanjem, Šumadinac se predstavlja i kao ezoteričar i parapsiholog. Ljude, kako kaže, liječi magijom, čisti im aure i predviđa budućnost, a te moći donijele su mu, tvrdi, njegove tri kliničke smrti koje je preživio i svjetleći ljudi koje je tom prilikom vidio.

- Mogu čitati sudbinu, vidim bolesti, ali i utjecaj magije, nakon čega iscjeljujem molitvama, tamjanom, bosiljkom i amajlijama. Dovoljni su mi fotografija i datum rođenja, jer mogu pomoći i na daljinu. Preko aure se može otkriti da li osoba pati od neke bolesti, i to prije nego što se jave simptomi - napisao je Zoran na svom web portalu. Dodao je kako su mu liječnici znali slati pacijente jer nisu mogli uspostaviti pravu dijagnozu.

- Mogu predvidjeti nečiju bolest i pet do sedam godina unaprijed. Osjećam to sa svakim čovjekom kojeg sretnem. Zbog toga su me proglasili 'živim skenerom Balkana' - rekao je Petrović za Telegraf.rs, a na pitanje tko ga je to proglasio odgovorio je 'ezoteristi'. 

U svojoj 'Božjoj apoteci' Šumadinac prodaje 'tamni med' za kojeg tvrdi da 'isključuje rizik svih malignih oboljenja', 'kapi života' koje 'u potpunosti umanjuju sva maligna oboljenja' i druge preparate za čišćenje organizma i uništavanje celulita.

Osim 'Autotunea', Zoran još pjeva 'Tjeraš me na grijeh', 'Magija' i 'Alo' s reperom MC Stojanom (35).

NEODOLJIVI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka, a kad jednom padnete na njih, teško ćete se izvući...

Idi na 24sata

Komentari 56

  • the foreigner 30.03.2019.

    Ja mislim da vise nist neznam...🤘🤘🤘- živio Serđo ( valjda bi čovjek opet umro da je živ)... vidite na šta smo spali... majko mila...

  • lulilmr75 09.02.2019.

    Covjek je ocito mentalno bolestan,ne znam zasto takvi postaju poznati u drzavi

  • Koka 69 06.02.2019.

    Stisnuo se u pranju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare