To je to što me zanima!

Šumadinac: 'Svi znaju da sam ja najveća balkanska zvijezda'

Već šest godina sam u otvorenoj vezi, zajedno smo, no to je nešto više kao partnerski odnos - otkiva nam Zoki i dodaje kako je najsretniji čovjek na svijetu te da su mu se do sada ostvarile sve želje...
Vidi originalni članak

Ja sam uvijek zaljubljen. Ljubav nije samo voljeti jednu osobu, jer ako voliš samo jednu osobu, onda ti ne znaš što je ljubav, govori nam Zoran Petrović Šumadinac

Pjevač je podigao ‘prašinu’ na internetu pjesmom 'Autotune', koju je za mjesec dana pregledalo više od osam milijuna ljudi. Dva puta se ženio i oba puta rastao, ali kako kaže, još vjeruje u ljubav.

- Nisam se razočarao u ljubav. Nije život jedna žena, ni dvije, ni tri, ni pet, naravno. Važno je samo da se zna da ja nisam za seks na jednu noć - rekao je pjevač kojem više odgovaraju duže veze.

- Već šest godina sam u otvorenoj vezi, zajedno smo, no to je nešto više kao partnerski odnos - otkiva nam Zoki i dodaje kako je najsretniji čovjek na svijetu te da su mu se do sada ostvarile sve želje.

- Kao dijete uzimao sam majčinu četku za kosu i pjevao sam s tri sestre i eto glazbena karijera mi se ostvarila. Uvijek sam volio medije i zato sam završio novinarstvo. Počeo sam raditi astrologiju, hipnoterapiju, ezoteriju... Radio sam emisije na televiziji, sve sam ostvario - rekao je Zoki. No da dobije na popularnosti ne namjerava otići u reality show.

- Svatko ide tamo gdje može nešto napraviti, no za sada moj tim i ja mislimo da nema potrebe za tim - objasnio je pjevač.

Cijeli ekskluzivni intervju čitajte u tiskanom izdanju 24sata od ponedjeljka.

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Idi na 24sata

Komentari 60

  • gledamnevjerujem 11.02.2019.

    Danas je glavno da imaš dijagnozu ne bi li bio drugačiji i samim time atraktivniji medijima koji se time hrane, a publika puši. Žao mi čovjeka, drugo tjedan će nestati kao da nije niti postojao.

  • 11.02.2019.

    Dobio bih crveni da se iskreno izrazim o njegovim fanovima. Pjesma govori dio a dio i crna kronika.

  • pilav38 11.02.2019.

    Napravio ami g budalu od njega a on se primio

Komentiraj...
Vidi sve komentare