To je to što me zanima!

Sunčala stražnjicu na jahti pa pokazala ključeve od Ferrarija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok je sunčala svoje bujne atribute na palubi luksuzne jahte, Soraja je pokazala ključeve svog novog 'ljubimca', ali i novu Chanel torbu čija se vrijednost procjenjuje na oko 25 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Starleta Soraja Vučelić (34) ovih dana uživa u Crnoj Gori pa svaku priliku koristi za 'okidanje' fotografija kako bi ih podijelila s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kada su fotke spremne, Soraja uskoči u skupocjeni Ferrari i voza se gradom pa tako pokazuje 'običnim smrtnicima' čime sve raspolaže.

Dok je sunčala svoje bujne atribute na palubi luksuzne jahte, Soraja je pokazala ključeve svog novog 'ljubimca', ali i novu Chanel torbu čija se vrijednost procjenjuje na oko 25 tisuća kuna. 

Nakon vožnjice, vrijeme je došlo i za ručak, a Soraja je u prvi plan 'stavila' svoje poprsje koje je oduševilo brojne pratitelje. 

- Vrag s anđeoskim licem. Goriš ljepotice. Nema bolje od tebe - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od sat vremena skupila više od tisuću lajkova.

Srpski mediji, nedavno su pisali kako joj je misteriozni zaručnik, navodno imućni srpski poduzetnik, kupio Lamborghini od 200.000 eura, odnosno milijun i pol kuna. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Soraja baš poput svjetskih zvijezda, ispred kuće ima pravi vozni park. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nottonightjosephine 21.05.2020.

    A gdje drzi kljuceve? Gdje ih moze stavit i cuvat?

  • Majstor_Mrkonja 21.05.2020.

    Woooow!!!! Sad mi je lakše...

  • kliko 21.05.2020.

    Sirota cura!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare