To je to što me zanima!

Suočite se s vašim strahovima: Čudovište dolazi nakon ponoći

Čudovište koje je Conor susreo nije bilo čudovište koje je on očekivao. Očekivao je čudovište iz svoje noćne more. Iz one noćne more u kojoj se pojavljuju tama, vjetar i vrištanje
Vidi originalni članak

U filmu pratimo dvanaestogodišnjeg Conora (Lewis MacDougall) koji se pokušava pomiriti sa bolešću svoje majke (Felicity Jones) i nasilnicima iz škole tako što bježi u fantastičan svijet prepun čudovišta.

I to čudovišta koja se pojavljuju nakon ponoći jer kao što svi znaju, tada se čudovišta pojavljuju. No ono čudovište koje je Conor susreo nije bilo čudovište koje je on očekivao. Očekivao je čudovište iz svoje noćne more. Iz one noćne more u kojoj se pojavljuju tama, vjetar i vrištanje. Iz more koja ga proganja skoro svaku noć otkako je njegova majka počela primati terapiju protiv bolesti.

No ovo čudovište koje se pojavilo je drugačije, i traži od Conora ono najopasnije, ono traži istinu. A svi znamo da stajanja nema jednom kada čudovište dobije ideju i kada ju krene provoditi. Conor će imati prave probleme.

Film je baziran na nagrađivanoj dječjoj knjizi Patricka Nessa, a u njemu osim Lewisa MacDougala i Felicity Jones možemo vidjeti i Sigourney Weaver te čuti glas Liama Neesona. Za režiju je zadužen J.A. Bayona (trenutačno je zaposlen drugim dijelom 'Jurskog svijeta'), a film bismo u kinima mogli pogledati za Božić ove godine, otprilike u isto vrijeme kada nam u kina stigne i najnoviji dio 'Ratova zvijezda'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PRAVILO BROJ 8 14.10.2016.

    lako je sa nocnim cudovistima,probudis se i gotovo,ali kako se rjesiti politickih cudovista p o danu

Komentiraj...
Vidi sve komentare