To je to što me zanima!

'Super mi je kraljica Elizabeta, bila je djevica i nije se udavala'

Glumica bi voljela da je kritika hvali zbog uloge kraljice Elizabete, koju bi voljela utjeloviti. Linda kaže da joj se sviđa legenda o kraljici koja je bila djevica do kraja života
Vidi originalni članak

Linda Begonja (39) izjavila je za Večernji list da joj je prekrasna legenda o kraljici Elizabeti koja se nikada nije udala te je bila djevica do kraja života. Linda bi voljela da je kritika hvali upravo zbog uloge kraljice Elizabete koju bi voljela utjeloviti jer voli žene koje imaju snažan karakter. Iako se dugo opirala ulogama u telenovelama misli da velike artističke predispozicije treba prilagoditi državi i realnom svijetu u kojem živimo. Lindina novogodišnja želja bio je muškarc koji bi je volio, ali glumica kaže da joj se ta želja nije ostvarila te da nema čak ni simpatiju.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_51257 12.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • Karlo_Bukovski 11.03.2011.

    Kakva glupost. Pa ona se jebala kao stuka. I to ne samo sa jednim. Doduse, nije se udavala :)

  • otam88 11.03.2011.

    djevica? lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare