To je to što me zanima!

Superbaka Milena Klinec u 70. godini s lakoćom izvodi špagu

Varaždinka je voditeljica plesnih grupa u Klubu za starije osobe Varaždin – Feniks gdje 30-ak umirovljenika uvježbavaju plesne koreografije više od dva sata tri puta tjedno
Vidi originalni članak

Više od 30 godina idem u teretanu, a termin preskačem samo kad čuvam jedno od svojih četvero unučadi, rekla je Milena Klinec (69).

Varaždinka je voditeljica plesnih grupa u Klubu za starije osobe Varaždin – Feniks gdje 30-ak umirovljenika uvježbavaju plesne koreografije više od dva sata tri puta tjedno. Nastupu u showu 'Supertalent' najviše se veselila njihova članica Jovanka (89), koja je nekoć radila kao liječnica.

- Kad nam se pridružila u klubu, naša Jovanka bila je skroz pogrbljena i sve ju je boljelo. Predano je vježbala i redovito je dolazila na treninge pa sad ‘tanca’ zavidnom kondicijom - hvali Milena svoju prijateljicu. Varaždinci se vole družiti u klubu, a za rođendane se časte domaćim specijalitetima i vinom, nakon čega obavezno plešu.

- Na početku treninga svi se raspričaju i jedva ih uspijem smiriti da počnemo raditi. Imam zviždaljku i pušem u nju sve dok se ne discipliniraju - šali se superbaka koja u 70. godini s lakoćom izvodi špagu.

- U svom domu sam od jedne sobe napravila improviziranu vježbaonicu gdje treniram ako ne stignem u teretanu. Više od deset godina održavam idealnu težinu pa sad imam 58 kilograma - hvali se Milena koja se trudi svaki dan kuhati zdrave namirnice. Pazi na prehranu i odlazi na masaže što joj se, kaže, isplati, jer joj vršnjaci često daju komplimente na račun mladenačkog izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PATRICIA 21.03.2016.

    Fleksibilna bakica,svaka cast.

  • teri2602 20.03.2016.

    svaka čast

  • Radnik_1 19.03.2016.

    Rado bi je upozno.....:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare