To je to što me zanima!

Superfinale The Voicea: Koji je po vama trebao biti poredak?

Nina Kraljić sinoć je proglašena za najljepši glas Hrvatske u glazbenom showu 'The Voice'. Drugo mjesto pripalo je Mateu Resmanu dok je treći bio Marin Jurić Čivro
Vidi originalni članak

Čitatelji 24sata su u anketi uoči finala 'The Voicea' bili izrazito podijeljeni te su laganu prednost dali Nini Kraljić, koja je imala samo 13 glasova više od Marina, dok su Jure i Mateo obojica dobili po 121 vaš glas.

Na kraju showa situacija je bila sasvim drugačija. Nina je i dalje pobijedila i to uvjerljivije nego što je to itko mislio, s čak 194.319 glasova gledatelja. Iako je Marin Jurić Čivro cijelo vrijeme slovio za drugog favorita, osvojio je tek treće mjesto sa 108.329 glasova, a Mateo Resman završio je kao drugi sa 114.747 glasova.

Jesu li mnogi zbog izvedbi u finalu mijenjali svog favorita ili je postojala 'kuhinja' s glasovima, nitko sa sigurnošću ne može reći, a mi vas baš zbog toga pitamo koji je po vama trebao biti krajnji poredak u superfinalu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • jelkajelkica 27.04.2015.

    Tony najbolji

  • Biggy86 27.04.2015.

    Favorit mi je bio Marin, što se Nine tiče, ok ništa više, ako i uspije osobno je neću slušati jer ne volim to jodlanje i zavijanje

  • MartinaKoga Briga 26.04.2015.

    jos da ima izgled...

Komentiraj...
Vidi sve komentare