To je to što me zanima!

'Supermama': Angelina režira novi film i čuva šestero djece

Kako njezin partner Brad Pitt trenutačno snima film u Engleskoj, glumica nije željela da djeca ostanu samo s dadiljama u Francuskoj, pa ih je povela u Sydney
Vidi originalni članak

Iako su sletjeli usred noći, Angelina Jolie (38) i njezino šestero djece stigli su u zemlju klokana dobro raspoloženi. Oskarovka se sedam mjeseci nakon dvostruke mastektomije bacila na novi posao, režiranje filma “Unbroken”.
 Jolie će iduća tri mjeseca živjeti u Sydneyu. 

Kako njezin partner Brad Pitt (49) trenutačno snima film u Engleskoj, glumica nije željela da šestero djece ostane samo s dadiljama u Francuskoj, pa je Madoxxa (12), Zaharu (8), Paxa (10), Shiloh (7) te blizance Knoxa i Vivienne (5) povela sa sobom. 

- Ondje neću samo režirati film nego ću i čuvati djecu - pohvalila se Angelina. Šetajući aerodromom, klinci su se držali za ruke, Vijetnamac Pax skrivao se iza medvjeda kojeg svuda vodi sa sobom, a Maddox je šetao uz mamu. 

- Najnestašnija je Shiloh pa je stalno moram držati na oku. Više je ne zanimaju autići, sad se nakačila na film ‘Ratovi zvijezda’ - hvali je Jolie. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • brajdas 08.09.2013.

    a zakaj je drugo pa sve si je zrezala bok mi oprosti

  • svjecica 08.09.2013.

    supermama sa jos 7 pomocnika sa strane

  • Capafiori 08.09.2013.

    Epitet "supermama" ne može, a niti bi ikada smjela dobiti (bez obzira koliko bila uspješna Oskarovka) žena čiju djecu odgajaju, čuvaju i poučavaju dadilje. Supermama je nešto sasvim drugo, ali zasigurno nije ovo što je Angelina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare