To je to što me zanima!

Superpar: Hana i Goran poput 'Gospodina i gospođe Smith'...

Hanin je najdraži hobi šminkanje dok se bivši košarkaš potpuno posvetio svom fitness projektu. Za vezu kažu da su najvažniji komunikacija, razumijevanje i iskrenost
Vidi originalni članak

Zagrepčanka Hana Rodić (21) i njezin odabranik Goran Jurenec (39) zajedno su pola godine, a upoznali su se tijekom showa 'Gospodin Savršeni'. Hana Gorana opisuje kao strastvenog, brižnog, temperamentnog i karizmatičnog partnera, a on nju kao zabavnu osobu, inteligentnu, ambicioznu i direktnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hanin je najdraži hobi šminkanje dok se bivši košarkaš potpuno posvetio svom fitness projektu. Za vezu kažu da su najvažniji komunikacija, razumijevanje i iskrenost, a nadaju se da će se u showu još bolje upoznati i povezati te steći nova iskustva.

Dok Hana za njihovu vezu tvrdi da je poput filma 'Pedeset nijansi sive', Goran će ipak odabrati holivudski hit 'Gospodin i gospođa Smith'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi već imamo jedan reality iza nas. Prošla sam to - rekla je uplakana Hana u videu koji je objavila službena stranica showa 'Superpar'. U kratkom uvidu što će se događati u showu, gledatelji su imali prilike vidjeti Hanu i Gorana kako se svađaju jedno s drugim te je čitava situacija između njih vrlo napeta. 

Inače, Goran i Hana su u vezi na daljinu jer je on zbog poslovnih obveza u Njemačkoj. Upoznali su se u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' kada je pobijedila Zagrepčanka Iva Runjanin (29), ali su shvatili da nisu jedno za drugo. Potom je Goran pripao Hani i dosad su govorili da su u sretnoj vezi bez svađanja. 

Show počinje s prikazivanjem 23. ožujka u 21.30, a onda ide od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat. 

DOK JOJ KARIJERA PROPADA ONA SE ZABAVLJA? Severina uhvaćena u privatnom izlasku s Igorom 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • vedii888 23.03.2019.

    užas

  • goran974 23.03.2019.

    Super nepar 😂😂😂😂

  • iiiih 23.03.2019.

    Balkanface

Komentiraj...
Vidi sve komentare