To je to što me zanima!

Suprug Blanke Vlašić objavom je najavio svoj dolazak u Split: 'Napokon, vrijeme je za Monda'

Belgijski novinar Ruben Van Gucht jednom prilikom je izjavio kako je Hrvatska divna i da se osjeća kao da mu je drugi dom
Vidi originalni članak

Belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht (36) na Instagramu je objavio kako stiže u Split da bi uživao sa suprugom Blankom Vlašić (39) i njihovim sinom Mondom.

'Vrijeme je za Monda', svoju radost što će opet uživat sa sinom pokazao je snimkom iz aviona i porukom kako će napokon provesti vrijeme s najmilijima.

ZIMSKO ŠETANJE Blanka Vlašić raznježila videom iz šetnje sa sinom Mondom
Kako su supružnici ranije najavili, svoj će život većinski svesti na dvije adrese. Tako su često razdvojeni zbog poslovnih obaveza Rubena, a on svaku slobodnu priliku iskoristi kako bi se pridružio maloj obitelji.

Inače, Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armand Monda Duplantisa (23), svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom. Poznata bivša atletičarka već je ranije rekla da su to ime odabrali jer je internacionalno i lako će se izgovarati u Belgiji i u Hrvatskoj. Podsjetimo, Blanka je sina rodila osmi studenoga prošle godine, na svoj rođendan.

NOVI POČETAK U 2022. pronašli ljubav: Blanka je skrivala supruga i trudnoću, a Doris je imala tajno vjenčanje

Nedavno se Ruben pohvalio kako ispija kavu i uživa u sunčanoj Dalmaciji. 'Zima u Splitu', napisao je na Instagramu.

- Hrvatska je divna. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom - izjavio je jednom prilikom za RTL Danas.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dale73 08.02.2023.

    Ovi mi brak izgleda kao animalni, jednom se godišnje pare za nakot.

  • Joza Prezaduzeni 07.02.2023.

    Ovaj mi se nimalo ne dopada .Nutarnji glas ...

  • hrv. hrv 07.02.2023.

    D

Komentiraj...
Vidi sve komentare