To je to što me zanima!

Suprug Lepe Brene nije platio režije: Pa eto, nemam novca!

Slobodan Boba Živojinović dužan je 7.100 kn tvrtki koja naplaćuje račune grijanja, vode, smeća i održavanja zgrade, piše Kurir. Brenin suprug kaže da nema novca
Vidi originalni članak

Suprug Lepe Brene tvrtki Infostan, koja naplaćuje račune grijanja, vode, smeća i održavanja zgrade, duguje 98.000 dinara (7.100 kuna), piše srpski Kurir.

- Baš lijepo da ste me nazvali. Pa eto, nemam novca! - rekao je Slobodan Boba Živojinović (47) novinarima Kurira i prasnuo u smijeh.

Počasni predsjednik Teniskog saveza Srbije i Lepa Brena (50) u svom vlasništvu imaju 51 posto Grand produkcije preko tvrtke 'Grand Slam Group'. Njihova tvrtka je prema podacima Agencije za privredne registre, ostvarila dobit od 9,8 milijuna kn a 'Grand produkcija' 8,3 milijuna kuna.

Nedavno su za 2,2 milijuna kuna prodali zemljište koje su prije 15 godina kupili za 63.000 kuna. U siječnju je floridski sud Živojinovića i njegovog najstarijeg sina Filipa iz prvog braka deložirao iz luksuznog apartmana u Miami Beachu. U tvrtki Grand produkcija, koja je u vlasništvu Bobe i Lepe Brene, ništa nisu znali o apartmanu u Miami Beachu.

- Oni imaju kuću na Floridi. Kupili su je ovog proljeća - rekli su tada u Grandu.

U srpnju su kreditom kupili vilu s bazenom, koja vrijedi oko pet milijuna kuna. Brenin novi floridski dom sagrađen je 1950. i ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, bazen i vrt. Na nju će plaćati 81.000 kuna poreza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Florida 29.11.2011.

    a ja bi se volio sa njim zaminit za racun u banci pa cisto da mu bude lakse haha

  • aon11 29.11.2011.

    covjek se ruga da nema novaca,sta vam je??? hahaha.o narode opustite se

  • angelos 29.11.2011.

    hm, nema 7100 kn a kupuju vile i imaju vlasništvo produkcije, interesantno...baš su siročići u glavi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare