To je to što me zanima!

Supruga Aleca Baldwina prvi put je progovorila o tragičnom slučaju na setu filma 'Rust'...

FBI je u kolovozu završio istragu prema kojoj je zaključio da je glumac povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hutchins, unatoč tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio
Vidi originalni članak

Ne možemo biti dobro. Nitko nije dobro, priznala je Hilaria Baldwin (38) tijekom intervjua za Extru. Ona i suprug, Alec Baldwin (64) nisu se oporavili od fatalne pucnjave na setu filma 'Rust' u Novom Meksiku, gdje je glumac slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bila i jest tragedija koju nitko nije mogao ni zamisliti - izjavila je Hilaria. 

Nakon pitanja o tragediji, Hilaria je neko vrijeme šutjela pa duboko udahnula i odgovorila kako nisu dobro. S njom je na intervjuu bila i kćer Ilaria Catalina Irena, koja se rodila ovog rujna.

NASTOJI OPRATI SVOJE IME Alec Baldwin slučajno je ubio kolegicu na setu filma, a sada tuži filmsku ekipu zbog nemara

FBI je u kolovozu završio istragu prema kojoj je zaključio da je glumac povukao okidač pištolja kojim je ubijena Hutchins, unatoč tome što je on više puta izjavio kako to nije učinio. U listopadu ove godine ipak je dogovorena i nagodba, a iznos nisu otkrili tada. Njome se završila civilna tužba koju je obitelj Hutchins podigla protiv Baldwina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 07.12.2022.

    Hoće bit još djece???????

  • STorm5 07.12.2022.

    Bilo bi bolje da je šutjela. Internet pamti njeno naslikavanje 2-3 dana nakon tragičnog događaja kad je objavljivala vesele obiteljske fotke skupa sa Alecom. Kao da se nikad ništa nije ni dogodilo. Bio je tragičan događaj ali malo pijeteta prema umrloj ženi moralo je biti.

  • nervozni poštar 07.12.2022.

    Nije povukao, ali ipak se nagodio. I sad jos kukaju, ma nosite se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare