To je to što me zanima!

Supruga Darija Srne: 'Ovo je medalja žene Luke Modrića'

Luka i Vanja upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama kada je on imao samo 19, a ona 24 godine. Prije nego što se par vjenčao, ekonomistica je istaknula da je ona najveći kritičar Lukine igre
Vidi originalni članak

Mirela Srna (36), supruga bivšeg Vatrenog Darija Srne (36), finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva gledala je u društvu žene Luke Modrića (32), Vanje (38) te Andreje Čermak, a svoje su veselje podijelile na društvenoj mreži. 

NOGOMETAŠI STIŽU DOMA 'Pljušte' puse ljepših polovica: Dragi dečki, vi ste naše zlato...

Mirela je objavila njihovu zajedničku fotografiju te poručila da 'iza Luke Modrića stoji Vanja' i kako je 'ovo njena medalja'.

Luka i njegova supruga upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama kada je on imao samo 19, a ona 24 godine. Prije nego što se par vjenčao, ekonomistica je istaknula da je ona najveći kritičar Lukine igre. Vanja snima sve muževe utakmice da se on lakše prisjeti gdje je netko slab, a gdje jak, kao i na čemu bi sam u igri morao poraditi. 

PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA Ovo je dječak kojem se klanja svijet, ovo je veliki Luka Modrić

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je svojedobno ekonomistica. Vanja je rekla kako ju je Luki privukla njegova jednostavnost, skromnost, samozatajnost, ali i velika samouvjerenost i smirenost. 

Modrići su u braku od 2010. i imaju troje djece - sina Ivana (8) te kćeri Emu (5) i devetomjesečnu Sofiju. Obitelj živi u Španjolskoj gdje su se preselili kad je on počeo igrati za nogometni klub Real Madrid. Smjestili su se u 'španjolskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja'.

VIDI OVO: Nevjerojatne slike sinoćnjeg dočeka Vatrenih na Trgu!

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 17.07.2018.

    Kaj su onetocno u busu radile.. i na bini u zagrebu.. uzas

  • Bogs_1 17.07.2018.

    Iza Luke Modrića stoji Luka Modrić, koji je bio prije Vanje, a moguće da će biti i poslje. Znači, ovo nije njena medalja, već njegova. Luka Modrić je bio izbjeglica, sirotinja, klošar, i gladuš, i grebao se rukama i nogama dok Vanja nije bila ni na vidiku, a grebe se i danas. To je njegov znoj, to su njegove ozljede, fizikalne terapije, operacije, i da ne nabrajam. Sramotno je koliko se vi dokoličarke i skorojevićke pokušavate izreklamirati ovih dana, i sebi prepisati zasluge za uspjeh svojih muževa, koji je realno nastupio puno puno prije vas. Čestitike Luki, na njegovoj medalji.

  • krissari72 17.07.2018.

    Bravo Luka, lijepu suprugu i divne sinove imas.. cuvaj svoju obitelj jer je nesto najvrednije sto postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare