To je to što me zanima!

Supruga dinamovca pozirala je trudna: Bliži se termin poroda

Anita je Marija upoznala u Zürichu kada je on ušao u butik u kojemu je radila, a često ju je volio 'zezati' kako ju prosi, dok na kraju nije izvadio prsten iz ladice za čarape
Vidi originalni članak

Supruga Dinamovog nogometaša Marija Gavranovića (29), Anita prošlog je Božića podijelila s obožavateljima sretnu vijest kako ona i Mario čekaju dijete. Sada se na društvenim mrežama pohvalila kako je termin poroda sve bliži te objavila fotografije na kojima pozira u donjem rublju i pokazuje trudnički trbuh.

Raznježila je fanove i objavom koju je napisala pokraj fotografije u bijeloj haljini.

- Ti si dokaz da ljubav na prvi pogled uistinu postoji - stajalo je u opisu fotografije, a u komentarima su joj poručili kako će biti 'super mama'. Anita je Marija upoznala u Zürichu kada je on ušao u butik u kojemu je radila. Za Novi list otkrila je kako ju je Mario zaprosio.

- Ajoj, naše zaruke... Bili smo kod kuće, Mario me cijeli dan pitao da li ga volim, a meni ništa nije bilo jasno. Bio mi je čudan, ali nisam mislila da će me zaprositi jer me uvijek zezao da ću ja biti ta koja će postaviti to pitanje - objasnila je. Dodala je kako je svako malo Marijo bio na koljenima i prosio ju iz 'zezancije'. 

- Nikada nije imao ništa iza leđa. Onda je otvorio ladicu u kojoj stoje čarape, ali sam mislila da je to još jedna njegova spačka i da je kutija prazna. A kad ju je otvorio od sreće nisam znala što reći - ispričala je. Vjenčali su se u Švicarskoj odakle je Anita, a zbog Marija se preselila u Rijeku.

- u Švicarskoj je stvarno jako lijepo, ali nema te topline, ljudi se međusobno ne druže, nisu otvoreni, a ovdje se svađaju tko će platiti piće. Toga rijetko gdje ima – rekla je Anita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leyla Hajrović, supruga Dinamovca Izeta Hajrovića, upoznala se s Kim Kardashian...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 15

  • x00x 18.04.2019.

    jel ovo sam meni bezveze

  • mirela705 18.04.2019.

    Baš su zgodni!

  • Nivi_1 18.04.2019.

    Ne razumijem zasto se te sve zene moraju trudne slikati uvijek polugole?! Kakve su to odvratne perverzarije,stvarno kud je otisao ovaj svijet. Mislim ok poslikaj taj trbuh ak vec moras svima pokazati da si trudna ali svaka jos i grudnjak skine i kao prekrije grudi rukom,pa koje su to fore?! Prejadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare