To je to što me zanima!

Supruga Dinamovca pozirala u jakni od 33.000 kn pa poručila svima: 'Nisam prosječna cura'

Leyla Hajrović na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije modnih kombinacija. Obožava skupocjenu odjeću i torbe, a pratitelji je hvale na račun izgleda
Vidi originalni članak

Supruga igrača Dinama Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (30), poznata je kao velika ljubiteljica skupocjenih 'krpica'. Na društvenim mrežama redovito objavljuje svoje outfite, a na račun izgleda dobima mnogo komplimenata.

POGLEDAJTE VIDEO: Leylin rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za posljednju objavu na Instagramu pozirala je u jakni brenda Louis Vuitton i njihovoj torbici. Uz to je iskombinirala crne hlače i majicu, a kao dodatak stavila je sunčane naočale i naušnice.

- Nisam prosječna djevojka - napisala je u Leyla u opisu fotografije. Jakne ovog brenda koštaju od 12.000 pa sve do 100.000 kuna, ali ih se može kupiti i polovne na internetu za puno manju cijenu. Cijena jakne koju Leyla nosi na službenim stranicama brenda iznosi 5.200 dolara (oko 33.000 kuna).

HAJROVIĆ NE ŠTEDI Leyla se hvali novom torbom: Košta više od 100.000 kuna...

- Obožavam ovu jaknu, predivna si - pisali su joj pratitelji, a na račun izgleda pohvalio ju je i modni stilist Marko Grubnić (38).

A često dijeli i fotografije svojih torbi. Posljednju koja je pokazala je ona model Birkin 25 Vert Amande, koji se prodaje za 16 tisuća eura, odnosno nešto više od 120 tisuća kuna. 

- To nije torbica, to je Birkin. Ništa se ne može usporediti s novom Birkinicom - istaknula je Leyla i objavila sliku torbe, a njezine pratiteljice su oduševljene kupnjom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Marija Magdalena 💓💓 25.11.2020.

    Dobro se udala a ovaj njen ne vidi da je s njim zbog novaca...neka si zaradi pa nek troši...lako tuđim k..... po plotu mlatit...dno dna

  • dorazg 25.11.2020.

    niti da bi bila prosječna, ti si nisko ispod prosječna

  • damir.borcek@gmail.com 25.11.2020.

    Ljudi, tko je ova

Komentiraj...
Vidi sve komentare