To je to što me zanima!

Supruga našeg nogometaša do poroda broji sitno: U rozom bikiniju pokazala trbuščić...

Lijepa dubrovačka pravnica trenutno nosi njihovo drugo dijete. Mlada majka očito uživa na odmoru u Grčkoj gdje pozira u rozom jednodjelom badiću
Vidi originalni članak

Adriana Ćaleta-Car (31), supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara (26), pozirala je u badiću na Mykonosu te pokazala poveći trudnički trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lijepa dubrovačka pravnica trenutno nosi njihovo drugo dijete. Mlada majka očito uživa na odmoru u Grčkoj gdje je pozirala u rozom jednodijelnom badiću iz kojeg se ne skida.

Jedna od najpoznatijih žena domaćih nogometaša je sretne vijesti otkrila u ožujku, no još uvijek nije poznato kada treba roditi niti kojeg je spola beba.

Raskoš na najvažniji dan Slavonska mlada bila je očarana svojom haljinom: Šuput imala tri, Adrianinu prozvali 'ružnom'

U ljeto 2021. godine bračni par je dobio sinčića Maura i to dva mjeseca nakon što su otkrili da su se zaručili. Kraljem ljeta 2021. par se vjenčao kod matičara, no veliko slavlje u Dubrovniku je pričekalo kraj pandemije koronavirusa.

U ljeto 2022. godine par je imao i crkveno vjenčanje, a tada je Adriana uskočila u raskošnu vjenčanicu modne dizajnerice Matije Vuice koja je izazvala lavinu komentara.

I dok su neki hvalili njenu unikatnost, drugi su je proglasili kičastom. Kako god bilo, čini se kako mladi bračni par trenutno proživljava najljepše trenutke.

POGLEDAJTE ŠTO DALIĆ KAŽE O PROTIVNICIMA ŠPANJOLCIMA:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sexsoni 16.06.2023.

    Napravite djeci park u hrvatskoj,fali im 8500e. Pustite naslikavanja i rolexe. Sta je to za avs

  • Rafo 16.06.2023.

    To nije bikini.

  • 16.06.2023.

    Niko je od njegovih bilićana ne može smislit.Starija od njega,uvatila ga kad je bia mulac i manipulira njime toliko da ni za vjenčanje, krštenje,a ni ime sina nije ima pravo glasa..Samo je plaća i šolde na stol.Sve u Dubrovniku.Ništa njegov rodni Šibenik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare