Obavijesti

Show

Komentari 66

Slavonska mlada bila je očarana svojom haljinom: Šuput imala tri, Adrianinu prozvali 'ružnom'

Slavonska mlada bila je očarana svojom haljinom: Šuput imala tri, Adrianinu prozvali 'ružnom'
22

Odabir vjenčanice poseban je doživljaj u životu svake buduće mladenke, a neke od naših dama s estrade imale su ih nekoliko u rezervi. Sve potpisuju poznati dizajneri, a evo kako su one izgledale u odabranim kreacijama

VIDEO

- Napravila je haljinu baš po meni, ispričala nam je mladenka Martina Ravlić Marijanović (40), poduzetnica i kći uspješnog slavonskog biznismena o čijem vjenčanju danima bruji cijela Hrvatska.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Slavonska svadba 00:57

Osim slavljem na kojemu su bili Lepa Brena, Petar Grašo i trbušne plesačice, slavonska mlada pažnju javnosti ukrala je i svojom raskošnom vjenčanicom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

@24sata Raskošno slavlje u Slavoniji: 'Brene je pjevala duže no što je trebala, Grašo nam je prijatelj' #24sata #foryou #fyp #lepabrena #petargraso ♬ original sound - 24sata

Haljinu joj je napravila dizajnerica Ksenija Vrbančić.

- Godinama je moja dizajnerica. Napravila je haljinu po meni i bila sam očarana - otkrila nam je Martina.

Slavonsko veselje izazvalo je pravu buru, a mi smo se prisjetili kako su izgledale vjenčanice nekih poznatih Hrvatica na njihovom 'najvažnijem danu'. 

Ispovijest slavonske mladenke: Brena je pjevala duže no što je trebala, Grašo nam je prijatelj...
Ispovijest slavonske mladenke: Brena je pjevala duže no što je trebala, Grašo nam je prijatelj...

Adriana Ćaleta-Car (26) je za svoj dan izabrala haljinu s kristalima. Vjenčanicu je dizajnirala Matija Vuica (65), a haljina je bila sastavljena od tri dijela. Mladenki su s haljinom prilikom ulaska u crkvu morale pomoći prijateljice, dok je veo pridržavala djevojčica. Stranica Bored Panda zatim je tradicionalno objavila listu 10 najružnijih vjenčanica diljem svijeta, a Adrianina se tada našla na nimalo laskavoj listi.

Hana Huljić Grašo (32) nosila je elegantnu bijelu vintage vjenčanicu brenda Arileo kojem je na čelu dizajner Jurica Pirić. Splitski dizajner haljinu je opisao kao jednostavnu i prozračno lepršavu, bez ikakvih čipki i štrasa u duhu Hanine osobnosti.

Split: Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić

2018. udala se pjevačica Franka Batelić (30). Za svoj najvažniji dan odabrala haljinu dizajnerice Caroline Herrere.

Također, 2018. godine u Cavtatu su sudbonosno ‘da’ rekli najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (34) i njegova odabranica Kristina Milković (33). Mladenka je za taj dan odabrala unikatnu vjenčanicu od guste svile britanske modne dizajnerice Caroline Castigliano za koju je iskeširala oko 120 tisuća kuna.

Maja Šuput (43) i Nenad Tatarinov stupili su u brak 2019. godine, a pjevačica je tada nosila čak tri vjenčanice. Za izgovaranje sudbonosnog 'da' Maja je djenula elegantnu haljinu bogatog materijala s perlicama i šljokicama, a taj izbor je odobrio Marko Grubnić, Majin dugogodišnji prijatelj i stilist.

Bale: Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova

Izabel (30) i Mateo Kovačić (28) su se vjenčali 2017. u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se i upoznali. Za najsretniji dan Izabel je odabrala haljinu talijanskog dizajnera Antonija Rive na kojoj su se istaknuli volani koji su počinjali u struku i širili se prema dnu.

Na svoj poseban dan Severina (51) je odabrala glamuroznu vjenčanicu viktorijansko-kraljevskog stila s velikom krinolinom koju samo za nju napravila dizajnerica Matija Vuica.

Glumica Jelena Veljača (42) oduševila je javnost s minimalističkom i elegantnom kratkom bijelom haljinom.

U 2015. godini udala se naša najljepša sportašica Antonija Mišura (34) za dugogodišnjeg dečka u rodnom Šibeniku. Mišura je odabrala haljinu sirena kroja napravljenu od čipke, a na leđima je imala dubok prorez ukrašen nizom perlica.

Manekenka Iva Šarić Leko (34) na dan svog vjenčanja zablistala je u uskoj, čipkastoj haljini modne kuće Sposa koja je naglasila njenu vitku liniju.

Marko Lukunić/Pixsell

Voditeljica Antonija Blaće (42) oduševila je javnost 2015. godine sa svojim izborom vjenčanice. Blaće je odabrala bijelo rozu haljinu klasičnog kroja koja je bila ukrašena zlatnim remenom, a za dizajn je zaslužan ENVY Room.

Marko Lukunić/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama