To je to što me zanima!

Supruga Stjepana Božića: Kćer ćemo nazvati Emma Katarina...

'Moja je želja bila da joj damo ime po mojoj najboljoj prijateljici i kumi , te po mojoj dragoj prijateljici koja je preminula prošle godine i ostavila na mene neizbrisiv trag', otkrila je Petra
Vidi originalni članak

Bivši boksač Stjepan Božić (44) i djevojka Petra Maričić (35) krajem svibnja objavili su da čekaju dijete, mjesec dana nakon otkrili su spol, a sada je Petra otkrila i ime buduće prinove.

- Od prvog trenutka kad sam saznala da sam trudna imala sam osjećaj da čekamo curicu, koju smo si Stjepan i ja jako priželjkivali. Moja je želja bila da joj damo ime po mojoj najboljoj prijateljici i kumi Emi koja djeli da mnom i dobro i loše već 10 godina, te po mojoj dragoj prijateljici Katarini koja je preminula prošle godine i ostavila na mene neizbrisiv trag. Stjepanu se to ime i simbolika jako svidjela, tako da će se naša princeza zvati Emma Katarina - otkila je Petra za Story

Petra je trudna oko četiri mjeseca, a vijest o prinovi razveselila je i njihovu djecu: Dominika (12) i Mateja (10) koje Stjepan ima iz prvog braka, Luciju (3) koju je dobio u drugom braku i Lucasa (12), Petrinog sina iz prvog braka. 

BOKSAČEVO ČETVRTO DIJETE Stjepan Božić i žena pripremili rozi 'doček': Stiže nam curica!

- Kaže mi Lucas da se iskreno nada da čekam dečkića jer to što cure u životu prolaze to jednostavno nije za ljude. Pms, pa smo živčane te svaki mjesec gubimo litre krvi... Pa porod koji traje 36 sati ako nosiš tvrdoglavog glavonju kao što je on. Stalno neka tlaka i muka. Život je puno ljepši kad si muško, a i manje će briga imati s bratom nego sa sestrom. Sestru treba stalno čuvati i paziti, a braco ako bude na njega znat će se čuvati i paziti sam - ispričala je Petra dan prije no što je objavila da ipak očekuje djevojčicu. 

Par je žarko želio još jedno dijete u obitelji.

- Bebu smo oboje jako željeli. Sretni smo što nam se želja ostvarila i što ćemo proširiti obitelj - izjavio je bivši boksač za Story.

U veljači se par vjenčao, a Stjepanu je ovo treći brak. 

- Odluka da se vjenčamo nije bila neočekivana, donijeli smo je u jednoj od naših šetnji Gornjim gradom, punih ruku vrećica s tržnice i još ispunjenijih srca. Ušli smo u matični ured i tražili prvi slobodan datum te se odlučili za subotu poslije Valentinova - rekao je bivši boksač za Story

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 13.07.2019.

    Opet ovaj klaun od žene i njene glupave brije..jedva čekam da vidim koliko opširno će opisivati zakaj se rastaju i kaje razlog kaj se ljubav ugasila.Sere ga na široko kao i on.On je sve žene volio,patio,molio da se Angelina vrati,pa opet patio..kad će mu netko objasniti da nije ljubav ako ga staviš nekoj i napraviš dijete!

  • 13.07.2019.

    Ova žena vrišti za pažnjom!!!Netko ju je grdo u životu ismijao i ponizio...nećeš se ti oporaviti bez terapije.Lažni sjaj svi prepoznaju, a da nećeš ti.Jadna ta vaša djeca,roditelji,a boga mi i vi kad ste sami sa sobom u 4 zida.Od svetosti braka ste napravili cirkus.

  • 13.07.2019.

    Ako budem imao kćer, lijepo mi je ime Marina. Pa ću onda pomoderno nazvati kćer Mariina. Jedno i je seljački.

Komentiraj...
Vidi sve komentare