To je to što me zanima!

Supruga Turdeaua prije razvoda je u podcastu Meghan Markle rekla: 'Žene žude biti slobodne'

Meghan je opisala Sophie kao dragu prijateljicu koja je 'simbol snage koja proizlazi iz prihvaćanja čovječanstva, čak i usprkos svim tim obiteljskim, kućnim i javnim pritiscima'
Vidi originalni članak

Bivša supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua (51), Sophie (48) govorila je o želji da se odmakne od tradicionalne ženske uloge kućanice prošle godine u podcastu Meghan Markle (41).

GUBE SLAVNE PRIJATELJE Puklo prijateljstvo kraljevskog para i Beckhamovih: Nakon optužbi o curenju informacija

Sophie Grégoire Trudeau, koju je Meghan oslovljavala nadimkom Soph u sada već otkazanom podcastu 'Archetypes' rekla je da sve žene 'žude biti slobodne i svoje budući da nose većinu tereta u kućanstvu i s djecom', kako piše Daily Mail.

Meghan je opisala Sophie kao dragu prijateljicu koja je 'simbol snage koja proizlazi iz prihvaćanja čovječanstva, čak i usprkos svim tim obiteljskim, kućnim i javnim pritiscima'.

Sophie je imala pune ruke posla dok je bila roditelj i supruga u očima javnosti tijekom braka s Justinom koji je trajao 18 godina, tvrdila je Markle u podcastu.

ne žele pisce u familiji Kraljevska obitelj nakon knjige princa Harryja: 'Ne želimo da još jedno dijete piše biografiju'

Podsjetimo, Justin je objavio da se rastaje od supruge. U objavi na Instagramu napisao je da su on i supruga 'nakon mnogih teških razgovora' donijeli odluku da se razdvoje.

- Kao i uvijek, ostajemo bliska obitelj s dubokom ljubavlju i poštivanjem za onog drugog i za ono što smo izgradili i nastavit ćemo graditi - napisao je Trudeau.

Dodao je da zbog dobrobiti njihove djece 'mole da se poštuje njihova privatnost'.

SA SOPHIJOM IMA TROJE DJECE Nakon 18 godina braka rastaje se kanadski premijer Trudeau

Inače, oni su u braku bili od 2005. godine i imaju troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kokoricko 04.08.2023.

    jednom sam pitala kakvu to slobodu vi zene hocete, sto vam je zabranjeno

  • razmislite 03.08.2023.

    Ako zude boti slobodne zasti se uop e Vjencaju. Opss pa slava je u pitanju tko bi za vas cuo da se niste udale vas dvije Influencerice po novom naziv za (dr.olj.a

  • vilim1234 03.08.2023.

    To je onaj koji je na vlastiti narod tebe i djecu pustio bjesne pse i konje

Komentiraj...
Vidi sve komentare