To je to što me zanima!

Suprugu influenserice liječnici su dijagnosticirali težak oblik karcinoma, operirali ga šest sati

Prošli tjedan suprug Chiare Ferragni saznao je da ima rijedak neuroendokrini tumor gušterače, a sada, dva dana nakon operacije, kaže da je dobro i da jedva čeka da ode kući svojoj djeci
Vidi originalni članak

Suprugu popularne talijanske influencerice Chiare Ferragni (34), reperu Fedezu (32), dijagnosticirali težak oblik karcinoma. Reper se javio svojim obožavateljima dva dana nakon zahvata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prošli tjedan sam saznao da imam rijedak neuroendokrini tumor gušterače. Jedan od onih koji, ako ih ne otkrijete na vrijeme, mogu vam zagorčati život. To je razlog zbog kojeg sam se morao podvrgnuti operaciji koja je trajala 6 sati i tijekom koje mi je odstranjen dio gušterače. Dva dana nakon operacije sam dobro i jedva čekam da odem kući svojoj djeci. Trebat će neko vrijeme da se oporavim. Hvala liječnicima, kirurzima i medicinskim sestrama koji su bili uz mene tijekom ovih intenzivnih dana. Veliko hvala i za sve poruke podrške i pozitive koje ste mi poslali. Volim vas, Federico - napisao je reper.  Chiara je također podijelila fotografiju iz suprugove bolničke sobe i napisala da su svi sretni što je zahvat prošao u redu. - Ova je slika snimljena u ponedjeljak poslijepodne u bolnici, dan prije njegove teške operacije gušterače. Bojali smo se svega: njegove dijagnoze, operacije, oporavka, našeg života i budućnosti naše obitelji. Operacija u utorak prošla je dobro, a sada se moj suprug oporavlja i nadamo se da će ovo biti samo loša uspomena koja nas je još jednom naučila koliko je važno uživati u životu punim plućima, svakodnevno - napisala je Chiara.

O UKRAJINI IZ PRVE RUKE Beckham predao svoj Instagram ukrajinskoj liječnici: Pogledajte kako izgleda njen dan u Harkivu

Influencerica i reper vjenčali su se 2018. godine, a o Chiarinoj vjenčanici tada su pisali svi modni časopisi. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Vittoriu i sina Leone.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.03.2022.

    Napišite Fedez-u, poznatiji je on od Chiare u Italiji.

  • EmmaEmma 27.03.2022.

    Sretno❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare