To je to što me zanima!

Suprugu upoznao u 'Farmi', a sada se oporavio od bankrota

Naivnost, loša procjena i vjerovanje ljudima doveli su me do kraha. Izgubio sam volju za poslom, glazbom pa i zemljom u kojoj živim, ali izvukao sam se, rekao je pjevač Ivančić
Vidi originalni članak

Moja supruga Jelena Bosančić i ja zaljubili smo se na Celebrity Farmi. Otkad smo se prvi put ugledali u showu jedno drugome smo podrška. Vjenčali smo se i ubrzo postali roditelji dječaka Tome, a sad očekujemo i drugo dijete, kaže Josip Ivančić (38). Pjevač kaže kako mu je svejedno hoće li dobiti sina ili kćer. Želi samo da beba bude zdrava. 

Nakon showa Josip je imao ogroman broj nastupa po Hrvatskoj, Bosni i u dijaspori. Tada su ga nazvali princem dijaspore, a status mu je učvrstio hit 'Na kamenu rođen'. Skoro svaki vikend imao je koncerte pred iseljenicima diljem svijeta. Pjevao je na više od 500 svadbi i najdraže mu je, kaže, nastupati mladencima.

Na njegovom vjenčanju pjevao je prvi brk Istre, Elio Pisak (64). Osim glazbom Josip se bavio i poduzetništvom. Prije nekoliko godina doživio je veliki poslovni pad i preko noći je ostao bez nekoliko disko klubova koje je držao u BIH.

– Moja naivnost, loša procjena i vjerovanje ljudima doveli su me do kraha. Izgubio sam volju za poslom, glazbom pa i zemljom u kojoj živim, ali izvukao sam se. Moja upornost, hrabrost, sreća, prijatelji... presudili su da ostanem u Splitu i krenem ispočetka Otvorio sam nekoliko ugostiteljskih objekata, pjevam i ulazim u građevinski posao – rekao je Josip.

Danas želi biti pučki pjevač koji stihovima budi emocije prema zavičaju, obitelji i ljubavi. Zato sad s Nenadom Ninčevićem intenzivno radi nove, baš takve pjesme. Među ostalima, ima i retro klub u kojemu pjevaju Milo Hrnić, Jasna Zlokić, Zlatko Pejaković Glazbene ikone su, ističe, tamo uvijek dobro došle.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • škver 26.02.2018.

    Mnogo sreće !!

  • Rose😘 26.02.2018.

    Koja je poanta te priče?!?

  • SINA_3 26.02.2018.

    Farma je jos bila za gledati, ali onaj BB stvarno nije za normalne ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare